GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Ekonomi
10 Ekim 2021 Pazar 10:10

Milli Emlak bünyesindeki taşıtları satıyor!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü bu kez de Bornova Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, bünyesinde bulunan 7 adet deniz, 24 adet de kara aracını satış listesine çıkarma kararı aldı. 3 ve 4 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek ihalelerin beklenen tutarlar üzerinden tamamlanması halinde, Milli Emlak Daire Başkanlığı'nın kasasına 1 milyon 514 bin TL girmesi bekleniyor

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - Son dönemlerde gerçekleştirdiği  lojman ve arsa satışları ile sıkça gündeme gelen Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü bu kez de Bornova Milli Emlak Dairesi Başkanlığı aracılığı ile deniz ve kara araçlarını satış listesine koyma kararı aldı.

Aralarında 37,24 metre ila 10 metre uzunluğunda değişen uzunluk boyutlarındaki 7 adet deniz taşıtını satış listesine çıkartan Emlak Müdürlüğü, hurda ve tamir ile kullanılabilir nitelikteki taşınabilirlerin beklenen tutarlardan satılması halinde kasasına 989 bin TL girmesi planlıyor.

Deniz taşıtlarının yanı sıra bünyesinde bulunan motosiklet, otomobil, kamyonet ve otobüs nitelikli toplam 24 adet kara aracını da satış listesine koydu. Bornova Emlak Müdürlüğü, Fiyatları 4 bin TL ila 55 bin TL arasında değişen kara taşıtlarının beklenen tutarlar üzerinden satılması halinde ise kasasına 525 bin TL koyacak.

Deniz taşıtları için ihale tarihini 3 Kasım saat 9:30'dan 11:30'a kadar 20 dakikalık aralarla belirleyen Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Bornova Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, kara taşıtları için ise ihale tarihini 4 Kasım saat 11:50 ila 15:40'a kadar 20 dakikalık aralıklar ile belirledi.