GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Televizyon
19 Haziran 2024 Çarşamba 17:41

Mika Raun saldırıyı gözyaşları içinde açıkladı!

Mika Raun son paylaşımında saldırıya uğradığını söylemişti. 'Öldüresiye dövüldüm' diyen Mika Raun yaşadığı korkunç saldırının detaylarını anlattı.

Estetikleri ve sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündeminden düşmeyen Mika Raun son paylaşımıyla herkesi korkuttu. Kanlar içerisinde video çeken Mika saldırıya uğradığını söyledi.

Mika Raun yaşadığı olayın tüm detaylarını anlattı.

Instagram üzerinden bir video çeken Mika Raun 'Şu açıklamayı dahi yapmak istemiyorum. Artık markete bile girebileceğimi düşünmüyorum. Akşam üzeri Batu, ben, annesi ve kız kardeşi markete gittik. Karşı taraftan bir kişinin fotoğrafımızı çektiğini öğrendik. Batu ile kız kardeşi adam ile konuşmaya gidiyorlar. Adam fotoğrafı çektiği halde çekmediğini söylüyor ve Batu polisi arıyor.

O adamın etrafındaki adamlar ve kadınlar sürekli tehditler savurdular. Adam fotoğraf çekmediğini söyleyince ben kamera kayıtları vardır dedim ve adam çektiği fotoğrafları silmeye başladı. Bir anda yerde kalarak 7-8 kişinin saldırısına uğradım' dedi. Mika Raun yaşadığı bu olayı anlatırken gözyaşlarını da tutamadı.