GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
22 Haziran 2018 Cuma 13:49

MHP'nin adayı Bulut: Karşıyaka Stadı'mızı istiyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 2. Bölge Milletvekili Adayı Cumhur Bulut, Karşıyaka Stadı konusunda herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini söyledi.

“Karşıyakalılar olarak Türkiye’nin en güzide kulüplerinden birinin sahibiyiz, ama gözdemize gözümüz gibi bakmıyoruz” diyen MHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Cumhur Bulut, Karşıyakalıların ve KSK’nin bir türlü çözülemeyen Stat sorunu hakkında konuştu. Kulüp yöneticilerinin, iktidar partisinin ve yerel yönetimlerin karşı karşıya geldiği ve zaman zamanda gergin açıklamaların yapıldığı stadyum sorunu için “herkes suçludur, kulübümüze bunu reva görenler Karşıyaka düşmanıdır” diye konuştu.

KARŞIYAKA GAZİ KULÜPTÜR
Sözlerini Karşıyaka’nın Türk tarihinde çok önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayarak sürdüren Bulut, şöyle devam etti; “Atatürk’ün göz bebeği olan Karşıyakamız aslında “Gazi” bir kulüptür. Kurucuları aynı zamanda Milli mücadele kahramanlarıdır. Türk Milletinin Annesi Zübeyde Hanım bize emanet edilmiştir. Kulübümüzün renklerindeki kırmızı Türklüğü, yeşil de dinimizi temsil etmektedir ve logomuz “Ayyıldızlı Bayrağımızla” şereflenmiştir. Türkiye’de bu kadar mukaddesatın yüklü olduğu bir başka kulüp yoktur. Ama düştüğü durum son derece üzücüdür.”

“KARŞIYAKALILAR STADIMIZI İSTİYORUZ”
MHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Cumhur Bulut, artık kavga ve çekişmenin bitmesi, tüm söz sahibi olanların bu yanlıştan dönmesi gerektiğine dikkat çekerek sözlerini şöyle noktaladı; “Karşıyakamız’a kaybettirdiği zaman ve bedeli geri ödenmelidir. Biz Karşıyakalılar Stadımızı istiyoruz. Üçüncü lige sadece KSK düşmemiştir. İzmir’in ve Karşıyaka’nın yönetiminde söz sahibi olan herkes üçüncü lige düşmüştür. Tarihi başarılarla dolu olan bir camiaya reva görülen bu davranış affedilemez. Biz Karşıyakalıların bir özelliği de hakkımızı kimsede bırakmamaktır. Stadımızın yapımındaki engeller derhal kaldırılmalı ve Gazi KSK’ye hakkı teslim edilmelidir. Yoksa KSK üçüncü ligten çıkar ama o sorumlular bir daha Karşıyaka’ya çıkamaz” dedi.