GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
15 Kasım 2018 Perşembe 13:55

MHP Manisa ve Aydın Büyükşehir adayları belli oldu!

MHP'de 5 büyükşehir belediye başkanlığı için aday olacak isimler belli oldu. MHP, Ege'de Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için mevcut Belediye Başkanı Cengiz Ergun, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın'ı aday gösterdi.

MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Durmaz'ın düzenlediği basın toplantısında bazı belediye başkanlarının isimleri duyuruldu.

Buna göre; MHP, Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı için mevcut Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için mevcut Belediye Başkanı Cengiz Ergun, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın'ı aday gösterdi

Ayrıca Bartın Belediyesi Cemal Akın, Isparta Belediyesi Yusuf Ziya Günaydın, Osmaniye Belediyesi Kadir Kara, Karabük Rafet Vergili, Polatlı Belediyesi, Mürsel Yıldızkaya, Etimesgut Belediyesi Enver Demirel, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Serdar Sevimli'yi aday gösterilecek.