GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
20 Mayıs 2017 Cumartesi 10:03

MHP'li Seçgin'den İzmir kongreleri için çağrı

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanlığı medya ve tanıtımdan sorumlu il başkan yardımcısı Serdar Seçgin’in bu hafta sonu İzmir'de yapılmaya başlayan ilçe kongreleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Seçgin şunları söyledi:

“2019 Kadrolarının belirleneceği büyük şahlanış kongrelerimize İzmir’imizi şahit olacaktır. Malumunuz üzere MHP  İl Başkanlığımızın 12. Olağan Kongre süreci kapsamında ilçe kongrelerimiz bugün itibariyle başlamıştır. Bu kongrelerimizde büyük ve güçlü Türkiye’nin kadroları şekillenecek, Türkiye’nin ve İzmir’imizin ihtiyacı olan enerji ve iradeye sahip inançlı yönetimler oluşacaktır.

Milli mücadele yıllarından sonra tarihinin en sıkıntılı günlerinden geçen Türkiye’nin inançlı ,idealist ve fedakar kadrolara ihtiyacı vardır! Milletimizi kuşatan bu karanlık tablodan çekip, çıkaracak Ülkücü kadrolardır.

Milliyetçi – Ülkücü Hareket ortak duygular, fikirler ve heyecanlar etrafında bir araya gelen ve ben yerine biz diyebilen kadrolarıyla bundan böyle bütün enerjisini tecrübe ve birikimini kendisinden hizmet bekleyen milletine harcayacaktır.

Bu Duygu ve düşüncelerle tüm teşkilat mensuplarımıza başarılar diliyorum.

Kongremiz, Aziz milletimiz, ülkemiz, demokrasimiz ve tüm dava arkadaşlarımızın için mübarek bir başlangıca kapı aralamasını yürekten temenni ederim.

Ve son olarak diyorum ki; Bu demokrasi süzgecinden süzülen arkadaşlarımız 2019 yılında gerçekleşecek mahalli idareler seçimlerinde İzmir’imizi yönetecek kadroları belirleyecek ve aynı yıl içerisinde yapılacak milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde ülkemizi MHP iktidarıyla buluşturacaktır.”