GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
15 Ağustos 2023 Salı 15:35

MHP’li Osmanağaoğlu muhalefete yüklendi: Toplum zararlıları, ithal şehvet pazarlamacıları!

MHP Genel Sekreter Yarımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, muhalefet partilerini hedef alarak “ABD’sinden Fransa’sına, Almanya’sından İngiltere’sine tüm dünyanın müdahil olmaya çalıştığı, FETÖ’sünden PKK’sına tüm terör örgütlerinin destek açıklaması yaptığı, teröristlerin geri dönüş biletlerini hazır edecek kadar güvendiği toplum zararlılarının balonu patlamış, çift başlı kartaldan ilham alan Anadolu feraseti ithal şehvet pazarlamacılarına dur demesini bilmiştir” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanlığı, hazırladığı kongre takvimine göre geçtiğimiz Cumartesi ve Pazar Günü Karaburun, Balçova, Foça, Dikili, Kınık, Güzelbahçe, Urla, Ödemiş, Kiraz ve Beydağ ilçe kongrelerini tamamladı.

Kongrelerde konuşan MHP Genel Sekreter Yarımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, konuşmasında “Sizlere Türk Dünyasının Bilge Lideri, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin emaneti olan selamını getirdim. Bu selam sadece dil ile söylenen bir selam değildir.  Bu selam Liderimizin evlatlarına duyduğu derin sevginin ifadesidir. Kongrelerimizde gösterdiğiniz Ülkücü şuura yakışır duruşunuz için hepinize ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Muhalefete yüklenen Osmanağaoğlu, “Kavanozdaki balık misali denizi düşünemeyen Zillet İttifakı ortakları, kavanoz kırılınca birbirine düşmüş, kavgaları bütün Türkiye’de alay konusu haline gelmiştir. ABD’sinden Fransa’sına, Almanya’sından İngiltere’sine tüm dünyanın müdahil olmaya çalıştığı, FETÖ’sünden PKK’sına tüm terör örgütlerinin destek açıklaması yaptığı, teröristlerin geri dönüş biletlerini hazır edecek kadar güvendiği toplum zararlılarının balonu patlamış, çift başlı kartaldan ilham alan Anadolu feraseti ithal şehvet pazarlamacılarına dur demesini bilmiştir” şeklinde konuştu.