GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
28 Şubat 2023 Salı 11:10

MHP İzmir’den afet bölgesine 11'nci TIR!

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanlığı afet bölgesine gönderilmek üzere bakliyat yüklü yardım TIR'ını Kahramanmaraş'a gönderdi. İl Başkanı Şahin açıklamasında “İnsanımızı, bu mübarek ayların hürmetine, kardeşimizin hürmetine, büyük millet olmanın hürmetine  duyarlı olmaya davet ediyorum” diye konuştu.

EGEDESONSÖZ – Türkiye depremin yaralarını sarmaya çalışıyor. Türkiye'nin dört bir yanından devlet kurumları, belediyeler, partiler, sivil toplum kuruluşları deprem bölgesine yardım ve destek götürmek için seferber oluyor. 

MHP İzmir İl Başkanlığı da depremzede vatandaşlar için yardımları bölgeye ulaştırmaya devam ediyor. Afet bölgesine 11'nci yardım TIR'larını gönderdiklerini belirten MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, yaptığı açıklamada "Bölgedeki sıkıntı devam ediyor. İnsanlarımıza elimizi uzatma mecburiyetimiz var. Orada yaşayan insanlar bizim kardeşlerimiz. Yardımlar için biz de aracılık ediyor ve yardımları gönderiyoruz. Çalışmalarımız devam edecek. Depremzede marketlerimiz açık ve orada yardım toplamaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

PARAN OLSA DAHİ ALINACAK BİR ŞEY YOK
Yardımların önemine vurgu yapan Şahin, "Allah kimsenin başına vermesin. Zor bir durum. Bir gün uyandığında hiçbir şeyinizin olmadığını görmek zor bir durumdur. Paran olsan dahi alınacak bir şey yok. İnsanımızı bu mübarek ayların hürmetine, kardeşimizin hürmetine, büyük millet olmanın hürmetine  duyarlı olmaya davet ediyorum.Sizin için önemli olmayan ufacık bir şeyin bölgede büyük önem taşıdığını biliyoruz. Tıraş olamamanın, dişinin fırçalayamamanın ne demek olduğunu görüyoruz. Suyun, doğalgazın olmadığı bir ortam söz konusu" diye konuştu.

Yardımlarını iletmek isteyen vatandaşların il binasına desteklerini getirebileceğini belirten Şahin, “İl binamızın yanında depomuz var. Oraya biriktirip, yeterli miktara ulaşıldığı zaman ise gönderiyoruz. Yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımız bizlere yardımlarını ulaştırmak isterse getirebilir ve bizlere teslim edebilir” dedi.