GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
2 Temmuz 2018 Pazartesi 15:35

MHP İzmir’de mazbata gururu: Yeni vekiller ne mesaj verdi?

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimlerinin ardından vekiller mazbatalarını almak için İl Seçimn Kurulu’ndaydı. MHP’den vekil seçilen Hasan Kalyoncu ile Tamer Osmanağaoğlu mazbatalarını aldı.

Mehmet Emin AL-Doğan BULUT/EGEDESONSÖZ- 24 Haziran seçimlerinin ardından Milliyetçi Hareket Partisi’nden meclise giren Hasan Kalyoncu ile Tamer Osmanağaoğlu, İl Başkanı Necat Karataş ve parti yöneticileri ile birlikte İl Seçim Kurulu’na gelerek mazbatasını aldı.

İl Başkanı Necat Karataş yaptığı açıklamada, “Yoğun bir seçim dönemini geride bıraktık. Seçim sürecinde bütün milletvekili adaylarımız, milletvekili aday adayı olan arkadaşlarımız, ülkü ocaklarımız ve gönüllü kuruluşlarımız hep birlikte bir seçim çalışması yaptık. Dolayısıyla seçim sonuçları neticesinde İzmir’miz, partimizden 2 tane milletvekilini TBMM’de milletini temsil etmesini tercih etmiştir. Milliyetçi Hareket Partisi mensupları olarak her iki milletvekilimizin gerek İzmir’i gerek ülkemizin geleceğini temsil edeceği, İzmir’deki hemşerilerimizle sürekli birlikte beraber olacağı ve İzmir’imizdeki sıkıntıları ve ihtiyaçları TBMM’ye taşıyacağı kanaatindeyiz” dedi.

OSMANAĞAOĞLU: İZMİR İÇİN HER ŞEYİMİZİ ORTAYA KOYACAĞIZ
Yeni vekil Taner Osmanağaoğlu ise, “çok zorlu seçim döneminden geçtik. Bugünde şükürler olsun İzmir’imiz için elimizden geleni yapacağız. Bütün her şeyimizi ortaya koyarak İzmir’i daha güzel, daha yaşanılabilir bir her hale getirmek için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Seçim sonuçlarının bütün arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

KALYONCU: TÜRKİYE’Yİ GÜZEL BİR GELECEK BEKLİYOR
Mazbatasını alan vekil Hasan Kalyoncu ise, “seçim sürecinde yola çıkarken devletin bekası, milletin geleceği için yola çıktık. Bunun içinde bu süreç devam ediyor. Hizmette hem İzmir’e hem Türkiye genelinde ülkeye ve millete elimizden geldiğince katkı sağlamaya, proje üretmeye ve İzmir’e ülkeye güzel şeyler yapmaya çalışacağız. Türkiye’yi güzel bir gelecek bekliyor” dedi.