GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
13 Eylül 2020 Pazar 19:48

MHP İzmir'de kongre günü: 8 ilçede heyecan!

Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) kongre heyecanı bugün 8 ilçede sürdü. MHP delegeleri ilçe başkanlarını seçmek için sandığa gitti.

EGEDESONSÖZ – MHP İzmir İl Teşkilatı bugün olağan kongreleri gerçekleştirmek için Bayraklı, Selçuk, Tire, Kemalpaşa, Ödemiş, Bayındır, Kiraz ve Beydağ’da sandığa gitti.

Kemalpaşa MHP İlçe Başkanlığı 13. Olağan Kongresi’ni gerçekleştirdi. Kongre sonucunda Kemalpaşa İlçe Başkanı Mustafa Gözütok seçildi.

MHP Bayraklı 5.Olağan Kongresi’nde Tuncay Arslan Bayraklı İlçe Başkanı olarak seçildi. MHP İzmir İl Teşkilatı önceki dönem İlçe Başkanı Mehmet Aydın ve yönetim kuruluna teşekkürlerini iletti.

MHP Ödemiş’te İlçe Başkanlığı için 13. Olağan Kongresi’ni gerçekleştirdi. Ödemiş MHP İlçe Başkanlığı’na Oktay Akıllı seçildi. MHP İzmir İl Başkanlığı önceki dönem İlçe Başkanı İsmail Poyraz ve yönetim ekibine teşekkürlerini iletti.

MHP Tire İlçe Başkanlığı 13. Olağan Kongresi’ni gerçekleştirdi. İlçe Başkanlığı’na Arif Demirkan seçildi. MHP İzmir İl Başkanlığı önceki dönem İlçe Başkanı Arif Demirkan ve yönetimine yaptıkları için teşekkür etti.

MHP Bayındır İlçe Başkanlığı 13. Olağan Kongresi’ni gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen kongrede Şevki Aksu Bayındır MHP İlçe Başkanı seçildi.

MHP Selçuk İlçe Başkanlığı’nda 13. Olağan Kongresi’nin heyecanı yaşandı. Kongrede Selçuk MHP İlçe Başkanlığı’na İbrahim Ali seçildi.

MHP Beydağ İlçe Başkanlığı 13. Olağan Kongresi’ni gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen kongrede MHP Beydağ İlçe Başkanı olarak Muhittin Yeşilçayır seçildi.

MHP Kiraz İlçe Başkanlığı 13. Olağan Kongresi’ni gerçekleştirdi. Kongrede MHP Kiraz İlçe Başkanı olarak Musa Özdemir seçildi.