GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
17 Eylül 2018 Pazartesi 12:57

MHP İzmir’de flaş gelişme: Yeni başkan belli oldu!

İl Başkanı Necat Karataş 7 yıllık görevini devredeceğini açıkladı. Karataş'ın istifasının ardından genel merkez İzmir kararını verdi. Karataş'ın vekili olarak görev yapan Veysel Şahin yeni il başkanı olarak atandı.

EGEDESONSÖZ-  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş sürpriz bir kararla görevini bıraktı. İl Başkanı Karataş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla 2011’de aldığı görevi devredeceğini açıkladı.

- MHP İZMİR’İN YENİ BAŞKANINDAN İLK MESAJ: İTTİFAK İÇİN NE DEDİ?

Karataş şunları söyledi:

21 Ekim 2011 Tarihinde Hareketin Lideri, Muhterem Genel Başkanım

Devlet BAHÇELİ Bey tarafından atandığım MHP İzmir İl Başkanlığı görevimi bir başka Dava arkadaşıma devrediyorum.

Bu güne kadar ifa ettiğim bu kutlu görevle beni onurlandıran

Liderim Devlet Bahçeli Bey’e Şükran’larımı arz ediyor ellerinden öpüyorum.

Allah Başımızdan eksik etmesin.

Görev sürem boyunca bizden desteğini esirgemeyen, Partimizin her kademesinde görev yapan başta Genel Merkez yöneticileri ve görevlileri olmak üzere, İzmir’de birlikte görev yaptığım İl Yöneticisi İlçe Başkanı ve yöneticilerine, Ülkü Ocakları Başkanları ve yöneticilerine Vakıf, Sendika Başkanı ve yöneticilerine ve hareketin mensubu vefakar cefakar yiğit dava arkadaşlarıma ülküdaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim.

Allah hepinizden razı olsun.

Hareketin bir evladı olarak; Bundan böyle Liderimiz Devlet Bahçeli Bey’in emrinde teşkilatımızın yanında bir nefer olarak mücadele edeceğimi, elimden gelen bütün gayreti ortaya koyacağımın bilinmesini isterim.

Bir Başka Görevde Buluşmak dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Muhterem Liderim;Sözün Sözümüz. Yolun Yolumuzdur’

Karataş'ın istifasının ardından genel merkez İzmir kararını verdi. Karataş'ın vekili olarak görev yapan Veysel Şahin yeni il başkanı olarak atandı.