GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
13 Nisan 2023 Perşembe 13:32

MHP İzmir’de adaylar vitrinde… İl Başkanı Şahin’den mesaj: Bugün düğün günümüz!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir milletvekili adayları toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Toplantıda açıklamada bulunan İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “Bugün bizim düğün günümüz… Önümüzde 30 gün var. 30 günde emeğini, mücadelesini esirgeyen her gönüldaşımız vebal altındadır. Türkiye Cumhuriyeti, bu yürüyüşünün akamete uğramaması için milletimiz devletini CHP’nin, PKK’nın, FETÖ’nün ve Pagosçuların eline bırakılmamalıdır” dedi.

EGEDESONSÖZ- MHP, 14 Mayıs’ta düzenlenecek olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde aday olarak belirlediği adayların İzmir’de tanıtım toplantısını gerçekleştirdi.

Balçova Termal Otel’de gerçekleştirilen tanıtım toplantısında MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve 2’nci Bölge 1’inci sıra milletvekili adayı Tamer Osmanağaoğlu, MHP İzmir Milletvekili ve 1’inci Böle 1’inci sıra milletvekili adayı Hasan Kalyoncu, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, milletvekili adayları ile Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar yer aldı.



30 GÜNDE EMEĞİNİ ESİRGEYEN HER GÖNÜLDAŞIMIZ VEBAL ALTINDADIR
Toplantının açılış konuşmasında konuşan Veysel Şahin yaptığı açıklamada “Bugün bizim düğün günümüz… Türk demokrasi tarihi bir yol ayrımında… 2023’te bu kavşak milliyetçilerin büyük ve önemli bir görev atfediyor. Bu vazife yüz yıl önce seninleydi. Bu gün yine sende… Bayrağa, vatana sahip çıkma vazifesi sana verildi. Türkiye hem Türk dünyasının hem İslam aleminin gönül coğrafyasının umut ışığıdır. Bu ışık sönmemelidir. Türkiye Cumhuriyeti, bu yürüyüşünün akamete uğramaması için milletimiz devletini CHP’nin, PKK’nın, FETÖ’nün ve Pagosçuların eline bırakılmamalıdır. Biz çalışacağız, Allah nasip edecek. Allah’ın gözettiği, peygamberin dua ettiği, mazlumların sığındığı ve gönül coğrafyamızın merkezidir. Önümüzde 30 gün var. 30 günde emeğini, mücadelesini esirgeyen her gönüldaşımız vebal altındadır. Kalan 30 günde vazifesini yapmayan her bir ülküdaşımız vebal altında kalacaktır” dedi.

MHP İzmir'in aday açıklama programı ilk olarak Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk heykeline çelenk koyarak başladı. Daha sonra Hasan Tahsin heykeline de Çelenk koydular. Program sonrası MHP'li adaylar Emir Sultan Hazretleri türbesine giderek dua ettiler.

ADAY GÖSTERİLEN İSİMLER ŞÖYLE:
1.BÖLGE

1 HASAN KALYONCU 
2 BAHADIR BUMİN ÖZARSLAN 
3 CİHAN ASLAN 
4 SELAHATTİN ŞAHİN 
5 UFUK AKSOY 
6 SIDIKA TOPAL 
7 SALİM ARDUÇLU 
8 LOKMAN KIZILÖRENLİ 
9 NİHAL BAŞ 
10 ALİ DURUT 
11 ABDULLAH BATUHAN GÜRBÜZ 
12 HÜLYA AYKAÇ 
13 HALİT GÖNDÜZ 
14 KAYHAN DERYA
 
2.BÖLGE

1 TAMER OSMANAĞAOĞLU
2 ABDULKADİR BEKTAŞ
3 İSMAİL OBUZ
4 AYŞEGÜL EKŞİ
5 RECEP AKAN
6 EYÜP ERİM ERGÖREN
7 ÇETİN ALTIN
8 İHSAN GÜRKAN TAŞKIN
9 AHMET DEHA İMAL
10 YİĞİT FİKRİ ATALI
11 HASAN SEKİN
12 ERHAN ELİBOL
13 MUSTAFA ÇİNTAŞ
14 MEHMET MERT DOLĞAÇ