GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
4 Ekim 2018 Perşembe 17:08

MHP İl Başkanı Şahin: İzmir’de adaylarımız belli!

İzmir İl Başkanı Şahin ve eski Başkan Karataş, Genel Başkan Bahçeli’yi ziyaret etti. Ankara dönüşü açıklama yapan Şahin, “Büyükşehir Belediyesi ve ilçeler için adaylarımızı belirledik. Çok flaş isimler var, çok şaşıracaksınız. Önümüzdeki hafta ittifak görüşmeleri sonrasında açıklayacağız” dedi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Türkiye’de siyasi partiler 2019’da gerçekleşecek yerel seçimin hazırlıklarına başladı.

Sürecin İzmir’de hareketli geçmesi bekleniyor. İktidar partisi ile birlikte 24 Haziran’da Cumhur İttifakı’nda yer alan Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) İzmir’de izleyeceği yol haritası merak ediliyor.

Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin, ‘İstanbul dışında her yerde aday çıkaracağız’ söylemlerinin ardından İzmir’deki gözler genel merkez ve il teşkilatına çevrildi.

Necat Karataş’ın 7 yıllık görevini ani bir şekilde bırakması sonrasında İl Başkanlığına atanan Veysel Şahin süreçle ilgili flaş açıklamalarda bulundu. Eski Başkan Karataş ile birlikte Lider Bahçeli’yi ziyaret eden Şahin, Ankara temasları sonrasında net ifadeler kullandı.

ÇOK FLAŞ İSİMLER VAR, ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ!
Şahin, “İzmir’de biz Büyükşehir Belediyesi ve ilçeler için adaylarımızı belirledik. Fakat genel merkezimiz ‘bu hafta açıklamayın’ dedi. Önümüzdeki hafta sürece göre karar vereceğiz. Genel merkezler arasında ittifak görüşmeleri var. Bu görüşmelerin sonuçlarına göre hareket edeceğiz. Çok flaş isimler var, çok şaşıracaksınız!” dedi.

ADAYLARIMIZ ARASINDA ALAYLI ÜLKÜDAŞLARIMIZ VAR
Şahin ayrıca, “Adaylarımızın arasında akademik camiadan, iş dünyasından isimler de var, alaylı ülküdaşlarımız da var. İzmir’in daha güzel şeyleri hak ettiğini düşünüyoruz. Ülkücülerin milletimizin hizmetinde güzel şeyler yapacağını düşüyoruz. Bizim öyle bir iddiamız var” diye konuştu.

ZİYARETİN ALTINDA BİR ŞEY YOK!
İsmi kulislerde belediye başkan adaylığı noktasında dillendirilen Karataş özelinde konuşan Şahin, “Özel bir gelişme yok. Bizim dünkü ziyaretimiz nezaket ziyaretiydi. Necat Bey Ankara’ya gitmeden istifa etti. Bana Ankara’ya gidip vedalaşmak istediğini söyledi. ‘Beraber gider miyiz? dedi. Ben de, ‘Hay hay’ dedim ve birlikte gittik. Altında bir şey yok” ifadelerini kullandı.