GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
6 Kasım 2018 Salı 17:16

MHP'den Gaziemir'de iddialı seçim startı!

Milliyetçi Hareket Partisi Gaziemir İlçe Başkanlığı İzmir İl Başkanı Veysel Şahin'in de katılımı ile görkemli bir şekilde 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinin startını verdi. İlk günden 1 Belediye Başkanı, 4 Meclis Üyesi Aday Adayı sahneye çıktı.

İzmir İl Başkanı olarak görevlendirildikten sonra hızlı bir şekilde seçimler için çalışmaya başlayan Veysel Şahin 30 ilçeyi kapsayan ilçe turlarına başladı. Veysel Şahin' in MHP Gaziemir İlçe Başkanlığını ziyareti ise bir şölene dönüştü. MHP Gaziemir İlçe Başkanı Köksal Koç ve beraberinde ki yaklaşık 200 teşkilat mensubu tarafından karşılanan Veysel Şahin'e Gaziemir de başarı sözü verildi.

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin yaptığı konuşmada; 

‘Mart yerel seçimlerinde partimizin mensubu olan, partimize ve İzmir'imize gönül vermiş tüm dava arkadaşlarımıza büyük görevler düşüyor. Her birimiz sokağa inmeli, vatandaşa dokunmalı ve millet için, her hanenin gelirini artırmak için, daha yaşanılır bir kent için neler yapabileceğimizi düşünmeli, anlatmalıyız. Ben eminim ki, İzmir bizi tanıdığında çok sevecek. Çünkü biz kalbinde vatan ve millet sevdası taşıyan, hizmet aşkı ile yanıp tutuşan ülkücüleriz’ dedi. 

‘İzmir’i Hak Ettiği Noktaya Biz Taşıyacağız’
İzmir’in ülke içinde hak ettiği ekonomik ve sosyal değere MHP’nin belediyecilik anlayışı ile ulaşabileceğini vurgulayan Başkan Veysel Şahin ‘İzmir konumuyla, limanıyla, deniziyle, insanıyla ekonominin kalbi olabilecek potansiyele sahip bir kent fakat yapılması gereken girişimler yapılmadığı için maalesef olduğu yerde sayıyor. Dünya gerek alt yapısal olarak gerek teknolojik olarak her daim daha ileriye giderken olduğu yerde sayan kentimiz her geçen gün daha gerilere düşüyor. Biz İzmir’i daha ileriye taşıma hedef ve gayesindeyiz. Alt yapısından, kültür sanatına, yollarından, esnafın sorunlarına dek atacağımız her adım daha yaşanılır bir kent ve daha mutlu İzmirliler için olacak. İzmir muhakkak bu defa vatan sevdalısı olan bizlere şans tanımalı, bizim kucaklayıcı, birleştirici, kalkındırıcı belediyecilik anlayışımızla ile tanışmalı’ dedi.