GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
14 Ağustos 2017 Pazartesi 12:41

Metro, İZBAN ve Karşıyaka Tramvayı'na Fuar ayarı!

86. İzmir Enternasyonal Fuarı'nın kapılarını açmasına az bir süre kalırken Metro, İZBAN ve Karşıyaka Tramvayı'nda sefer değişikliğine gidildi.

EGEDESONSÖZ - 86. kez düzenlenecek İzmir Enternasyonel Fuarı'nın hazırlıkları tüm hızıyla sürerken yapılan açıklamalarla İZBAN, Metro ve Karşıyaka Tramvayı'nda gece seferlerinde değişikliğe gidildiği duyuruldu.

Yapılan düzenlemeye göre Fuar dönemi boyunca normal şartlarda 06.00 – 24.00 saatleri arasında çalışan Metro'nun işletim saati 06.00 – 01.20 olarak düzenlendi. İzmir Metro'sunun sefer sıklığı da arttırılarak  şehir içi ulaşımda Fuar nedeniyle oluşabilecek sıkışıklığın önüne geçilmesi hedefleniyor. Karşıyaka Tramvayı'nın işletim saatleri ise 06.00 – 01.00 olarak değiştirildi. İZBAN'da ise Fuar boyunca ek seferler yapılacak. Sefer saatlerindeki değişiklik İZBAN tarafından '' Fuar keyfini geç saatlere kadar sürebilmeniz için Fuar boyunca ek seferler düzenliyoruz'' diyerek duyuruldu. İzmir Metro A.Ş ve İZBAN tarafından duyurulan bu değişiklikler Fuarın başlangıç tarihi olan 18.08. 2017 ile 27.08. 2017 tarihleri arasında geçerli olacak.

Tramvay ve Metro'daki yeni sefer saatleri 

İZBAN'daki değişiklikler ise şöyle;