GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
2 Mart 2022 Çarşamba 07:48

Meteoroloji'den İzmir'e sarı uyarı!

Meteoroloji İzmir, Manisa, Aydın, Muğla, Denizli ve Afyon illeri için sarı kod uyarısında bulundu.

EGEDESONSÖZ - Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün açıkladığı hava durumu raporuna göre ülke genelinde bugün yağışlı hava etkisini gösterecek.

EGE
Çok bulutlu, İzmir'in kuzeyi hariç bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, kıyılarda yağmur ve sağanak, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülmesi, Muğla, Denizli ve Afyonkarahisar çevrelerinde kuvvetli ve yer yer yoğun kar şeklinde olması bekleniyor.

A.KARAHİSAR 1°C, 5°C
Çok bulutlu, karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, bugün (Çarşamba) öğle saatlerinden sonra kuvvetli ve yükseklerinde yoğun kar şeklinde olması bekleniyor.

DENİZLİ 6°C, 8°C
Çok bulutlu ve yağmurlu, yüksek kesimleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, bugün (Çarşamba) öğle saatlerinde kuvvetli olması bekleniyor.

İZMİR 4°C, 10°C
Çok bulutlu, bugün (Çarşamba) öğle saatlerinde il merkezi ile güney kesimleri hafif sağanak yağışlı

MUĞLA 2°C, 10°C
Çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, kuvvetli olması bekleniyor



Meteoroloji , yağmur ve kar yağışı beklenen Afyonkarahisar, Denizli, Muğla, yağmur ve zirai don beklenen Aydın, İzmir, Manisa, ‘sarı' uyarı yapıldı.