GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
30 Mart 2016 Çarşamba 10:24

Meteoroloji Bölge Müdürü İzmir’e veda etti

Trabzon’a tayin olan Meteoroloji 2.Bölge Müdürü Murat Şahin Vali Mustafa Toprak’a veda ziyaretinde bulundu.

Meteoroloji 2.Bölge Müdürü Murat Şahin, Trabzon’a tayin oldu. Şahin, İzmir’den ayrılışı öncesi Vali Mustafa Toprak’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Şahin, “Öncelikle Sayın Valim, bu yoğun programınız arasında vakit ayırdığınız için çok mutlu olduğumu ve sizlerle birlikte İzmir'e hizmet etmekten dolayı mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. İzmir’de görev yaptığım süre içerisinde Meteoroloji Bölge Müdürlüğümüzün hizmetlerinin en üst seviyede verilmesi ve görevimin gereklerini yerine getirmeye çalıştım. Ayrıca, çalışma hayatımda sizinle birlikte çalışabilme onurunu yaşadığım için ne kadar mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Umarım tekrar birlikte çalışabilme şansına bir gün erişebiliriz diye temenni ediyorum Sayın Valim. Size şükranlarımı sunmak istiyorum. Sizlerin aracılığıyla güzel kentimiz, İzmir'imize veda ediyorum. Tüm halkımıza da esenlikler diliyorum” dedi.

Vali Mustafa Toprak ise, “Birlikte çalıştığımız süre içerisinde yapmış olduğunuz başarılı ve özverili hizmetlerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni görev yerinizde size başarılar diliyorum ve burada gösterdiğiniz başarı ve performansı Trabzon'da da göstereceğinize inanıyorum” diye konuştu.