GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yaşam
5 Nisan 2022 Salı 12:08

Merve İldeniz yıllar sonra ortaya çıktı!

90'lı yılların en ünlü mankenlerinden olan ve her defilede yeri hazır olan Merve İldeniz'in son hali gündem oldu. 21 yıl önce mesleği bırakıp İstanbul'u terk eden ünlü manken yıllar geçse de güzelliğinden bir şey kaybetmemiş.

Metin Arolat'ın Dert Değil klibinde göğsüne yoğurt dökülen ve iddialı karelere imza atan ünlü manken Merve İldeniz mesleğini bıraktı ve İstanbul'u terk etti. Bodrum'a yerleşen ve sessiz sakin bir hayat süren güzel manken güzelliğiyle dikkat çekiyor.

21 yıl önce her şeyi bırakıp Bodrum'a yerleşen Merve İldeniz Merhaba dergisine konuştu. Yalnızlık kelimesini sevmediğini belirten İldeniz, nedenini şöyle açıkladı: "Yalnızlık kelimesini sevmem, tek başınalığın enerjisi yalnızlık kelimesinden farklı. Tek başımıza doğduk, tek başımıza öleceğiz. İstersek yanımızda yüz kişi olsun, o an gelince ölümü tadarken tek başımıza olacağız."

"Uçak düşse, herkes aynı anda ölse bile her insan bunu tek başına deneyimlemek zorundadır. Bu gerçeğimizdir. Çevremizdeki insanlar bizim bu tek başımıza çıktığımız hayat yolculuğunu kısa süre için şenlendirirler. Öncelikle hakikate düz bakalım."

Aşk ve sevginin kendimizi tanıyabilmemiz için bir fırsat olduğunu söyleyen Merve İldeniz, aşkın kattıklarından bahsetti: "İlişkilerimizde sevgi anlayışımızı, gerçekleştirerek deneyimleriz ve bunu yıllar içinde geliştiririz. Aşk herkese öncelikle bunu kazandırır. Acıdan kaçınarak aşktan uzak durduğumuzda bana göre sevgi anlayışımız gelişemez, hatta gerileyebilir. Her deneyim gibi aşkın da 50'sindeki 20'sindekinden olgundur haliyle."

Eski manken İldeniz, şimdi saçlarını boyatmayan, saçlarındaki akları umursamayan, kızını devlet okullarında okutan, Bodruma hayran aynı zamanda metafizik ve spor meraklısı bir kadın.