GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
14 Mayıs 2022 Cumartesi 18:07

Menemenspor lige havlu attı!

Ligin bitimine bir hafta kala Gençlerbirliği'ne 3-1 yenilen NasaDoge Menemenspor lige havlu attı.

Spor Toto 1. Lig'in 37. haftasında, NasaDoge Menemenspor evinde karşılaştığı Gençlerbirliği'ne 3-1 yenildi. 

Bu sonuçla normal sezonun bitimine bir hafta kala İzmir temsilcisinin ligden düşmesi kesinleşti.

Spor Toto 1. Lig'de konuk ettiği Gençlerbirliği'ne 3-1 yenilerek lige veda eden NasaDoge Menemenspor'un teknik direktörü Recep Yazıcı, "Bundan sonra gelecekle alakalı planlar yapacağız. Futbolda düşmek de şampiyon olmak da var." dedi.

Yazıcı, maçtan sonra yaptığı değerlendirmede, ligden düşen 3 takımın belirlendiği haftada maalesef kendilerinin de düşen ekiplerin içinde olduğunu söyledi.

Göreve geldiği 3 haftalık periyotta takıma pozitif futbol oynatmaya çalıştıklarını aktaran Yazıcı, şöyle konuştu:

"Direnmeye çalıştık. Bunda başarılı olduğumuzu ve futbolcularımın sonuna kadar mücadele ettiğini düşünüyorum. Görevde olduğumuz süre içerisinde Menemenspor'a faydalı olmaya çalıştık. Bundan sonra gelecekle alakalı planlar yapacağız. Futbolda düşmek de şampiyon olmak da var. Ancak mücadele etmek her zaman için çok iyi. Soyunma odasında futbolcularıma teşekkür ettim. Yeni sezonda yeni bir yapılanmayla 2. Lig'de mücadele edeceğiz. Düşenlere ve şampiyon olanlara başarılar diliyorum."

Stat: Menemen İlçe

Hakemler: Mustafa Kürşad Filiz, Bilal Gölen, Mehmet Kapluhan

NasaDoge Menemenspor: Murat Hocaoğlu, Sinan Akgöl, Oğuzhan Çapar, Kerem Paykoç (Dk. 88 Ubah), Ömer Şahbaş, Toni Gomes (Dk. 88 İsmail Kulet), Cisse, Enes Sağlık, Emre Özer (Dk. 61 Kehinde), Abdullah Aydın, Ahmet Sağat

Gençlerbirliği: Ramazan Köse, Ömürcan Artan, Metehan Mert, Gökhan Gül, Muhammed Bayır, Barış Alıcı (Dk. 90+2 Aksel Aktaş), Tshibola (Dk. 90+2 Arda Kızıldağ), Grechyshkin, Rahmetullah Berişbek (Dk. 69 Serdarcan Eralp), Sandro Lima (Dk. 90+2 Furkan Şeker), İlker Karakaş (Dk. 46 LuaLua)

Goller: Dk. 48 Sandro Lima, Dk. 83 LuaLua, Dk. 88 Tshibola (Gençlerbirliği), Dk. 65 Kehinde (NasaDoge Menemenspor)

Sarı kartlar: Dk. 47 Muhammed Bayır, Dk. 88 Tshibola (Gençlerbirliği), Dk. 56 Sinan Akgöl, Dk. 74 Cisse (NasaDoge Menemenspor)