GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
24 Aralık 2020 Perşembe 16:21

Menemenspor'dan 'Orhan Terzi' açıklaması

Menemenspor, dün oynadığı maçtan sonra görevden alınan yardımcı antrenör Orhan Terzi hakkında açıklamalarda bulundu. Kulüp, görevden almanın kural hatası nedeniyle değil, Terzi’nin yönetime karşı kurduğu cümleler sebebiyle olduğu belirtildi.

EGEDESONSÖZ –  Dün oynanan Adanaspor-Menemenspor maçındaki kural hatasından sonra görevine son verilen yardımcı antrenör hakkında Menemenspor açıklamalarda bulundu. Görevine son verilmesinin sebebi olarak yapılan kural hatası değil, yönetime haddini bildirecek cümleler söylemesinin sebep olduğu açıklandı. Kulüp ayrıca, ahlak ve nezaket kurallarına uymayanların Menemenspor’da hiçbir zaman barınamadığını ve bundan sonra da barınamayacağını belirtti.

Yapılan kural hatasının bu tür müsabakalarda olabilecek olduğunu belirten kulüp, diğer yardımcı antrenör Mehmet Ali Beşel’in istifa ettiğini duyurdu.

- MENEMENSPOR'DA GÖREVDEN ALINAN TERZİ: OTELDEN ATILDIM, BİLETİM İPTAL EDİLDİ!

Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

SPOR KAMUOYUNA DUYURU

23.12.2020 (dün) tarihinde Adana'da oynanan Adanaspor - Menemenspor müsabakasında takımımız 2-0 galip durumdayken, müsabakanın 75. inci dakikasında oyuncu değişikliği yapılarak, oyuncumuz Şeref yedek kulübesine gelmiş, Rasheed oyuna girmiştir. Bu değişim sonrasında sahada aynı anda 6 yabancı oynatmamız sebebiyle takımımızın

hükmen mağlup sayılacağı kaçınılmazdır. Böyle hatalar, bu tür müsabakalarda olabilecek hadiselerdir. Örneklemek gerekirse yıllar önce bir FB - BJK müsabakasında Fenerbahçe Teknik Direktörü Sayın Mustafa Denizli ve teknik ekibi de aynı hatayı yapmıştır.

Aynı zamanda 02.11.2019 tarihinde oynanan Menemenspor - Ümraniyespor maçında da Ümraniyespor teknik direktörü ve ekibi aynı hatayı yapmış, takımımız 1-0 galip geldiği maçtan yapılan kural hatası nedeniyle 3-0 hükmen galip gelerek ayrılmıştır.

Dün yaşanan hata sonrası yardımcı antrenörümüz Mehmet Ali Beşel istifa etmiştir. Yine dünkü maçtan sonra yardımcı antrenörümüz Orhan Terzi'nin de görevine son verilmiştir. Yardımcı antrenörümüz Orhan Terzi'nin görevine son verilmesiyle ilgili durumun yapılan kural hatası ile hiçbir ilgisi yoktur. Orhan Terzi'nin maç esnasında yönetime haddini bildirecek cümleler kurması nedeniyle görevine son verilmiştir.

1942 yılında kurulan kulübümüz bugüne kadar her zaman, her daim ilkesel kuralların içinde yer almıştır. Kurumumuz ahlak ve nezaket kurallarını kendine destur edinmiştir. Belirttiğimiz ahlak ve nezaket kurallarına uymayan kim olursa olsun Menemenspor'da barınamamış, bundan sonrada barınamayacaktır. Menemenspor'umuz bildiği yol olan ahlak ve nezaket kuralları içerisinde yoluna devam edecektir.

Tüm spor kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Menemen Spor Kulübü