GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
28 Ağustos 2019 Çarşamba 15:17

Menemenspor'dan Emine Bulut'un ailesine ziyaret

Menemenspor Camiası, geçtiğimiz hafta eşi tarafından kızının gözü önünde katledilen Emine Bulut’un Kırıkkale’deki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Menemenspor camiası, geçtiğimiz hafta eşi tarafından kızının gözü önünde katledilen Emine Bulut’un Kırıkkale’deki ailesini ziyaret etti. Menemen Belediyesi Eski Başkanı ve Menemen Spor Onursal Başkanı Tahir Şahin, Menemen Spor Teknik Direktörü Ramazan Kurşunlu ve Menemen  Sportif Direktörü Cenk Laleci, Bulut ailesine baş sağlığı diledi.

Bulut ailesine yaptıkları taziye ziyaretini sosyal medya hesabından paylaşan Menemen Belediyesi Eski Başkanı ve Menemen Spor Onursal Başkanı Tahir Şahin paylaşımında, “Bir hafta önce kocası tarafından bıçaklanarak hunharca öldürülen Emine Bulut kardeşimizin Kırıkkale’deki baba ocağında Menemen Spor Camiası olarak Teknik Direktörümüz Ramazan Kurşunlu ve Sportif Direktörümüz Cenk Laleci ile birlikte taziyelerimizi ilettik. Tüm Menemenli hemşerilerimiz adına bu ve buna benzer olayları şiddetle kınadığımızı, aynı zamanda her zaman yanlarında olacağımızı bildirdik” ifadelerini kullandı.