GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
31 Aralık 2021 Cuma 09:56

Menemen'in Zabıta Müdürü vefat etti

Yaşadığı nefes darlığı rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Menemen Belediyesi Zabıta Müdürü Şahsettin Akdemir (54), için belediye önünde tören düzenlendi. Mesai arkadaşları, Şahsettin ağabeylerini karanfillerle uğurladı.

EGEDESONSÖZ – Menemen Belediyesi’nde 1992’den bu yana çeşitli görevlerde bulunan, son olarak Zabıta Müdürü görevini yürüten Şahsettin Akdemir, üst solunum yolu rahatsızlığı nedeniyle vefat etti. Bir süredir tedavi gören Akdemir, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

PEHLİVAN: ACIMIZ ÇOK BÜYÜK
Evli ve 3 çocuk babası olan Akdemir’in ölüm haberi, Menemen Belediyesi ailesini yasa boğdu. Merhum Akdemir için belediye önünde tören düzenlendi. Törene, Akdemir’in ailesi ve yakınlarının yanı sıra; Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, siyasi parti temsilcileri, belediye bürokratları, meclis üyeleri, birim müdürleri, muhtarlar, mesai arkadaşları ve vatandaşlar katıldı.

Belediye camiasını ve Menemenlileri yasa boğan Şahsettin Akdemir’in çok kıymetli bir mesai arkadaşları olduğunu belirten Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, “Belediyemizin Zabıta Müdürü, sevgili ağabeyimiz Şahsetttin Akdemir’i, yaşadığı hastalığı sonucu kaybetmenin acısını yaşıyoruz. Maalesef acımız çok büyük. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Bizlere, çalışma arkadaşlarına, akrabalarına düşen onun hatırasına sahip çıkmaktır. Öyle de olacaktır. Çalışma arkadaşları ve çevresi tarafından sevilen, vazifesini en iyi şekilde yapmak için her türlü çaba ve gayreti gösteren Şahsettin ağabeyimize Yüce Rabbimden rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum. Allah mekânını cennet eylesin. Hepimizin başı sağ olsun” dedi.

Şahsettin Akdemir, evli ve üç çocuk babasıydı.  Koyundere Fatih Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Akdemir’in naaşı Koyundere Mezarlığı’nda gözyaşları içinde defnedildi.