GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
28 Haziran 2017 Çarşamba 18:13

Menemen'den Adalet Yürüyüşü'ne destek

Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, ilk günden itibaren destek verdiği 'Adalet Yürüyüşü'nde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile omuz omuza yürüdü.

CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun yargılandığı MİT TIR'ları davasında 25 yıl hapis cezası verilip tutuklanmasının ardından, Ankara'dan Adalet Yürüyüşü başlatan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na CHP'li Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin de destek verdi. CHP Menemen İlçe Başkanı Hürol Taklak, İlçe Yöneticileri ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte bir kez daha yürüyüşe katılan Başkan Şahin, binlerce vatandaşla birlikte "Adalet" sloganları attı.

Şahin "Bu ülkenin eşit yurttaşı olduğumuzu hatırlatmak için, toplumun her kesiminin özgürlüğü için yollardayız. Biz, herkes için adalet istiyoruz. 80 milyon, bir arada ve huzur içinde yaşasın istiyoruz. Bilinçli bir şekilde, provokasyonlara gelmeden, hak, hukuk ve adalet diyerek örgütlü bir şekilde devam eden yürüyüşümüze destek veren yurttaşlarımızı yürekten kutluyorum. Hep birlikte bu güzel ülkemizde yanlış giden işlere ‘dur' demenin mutluluğunu yaşıyoruz. Umarım bu örgütlü mücadelemiz sonuç verir ve bu güzel vatanımızda bir daha ‘adalet' için hiç kimse yollara düşmek zorunda kalmaz. Yaşasın adalet" diye konuştu. (DHA)