GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
27 Ağustos 2018 Pazartesi 12:49

Menemen, Buca'ya gol oldu yağdı!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta hedefini zirve olarak belirleyen Menemen Belediyespor, Çavuşköy Tesisleri'nde Bucaspor ile oynadığı hazırlık maçını 6-3 kazandı.

Menemen Belediyespor, Çavuşköy Tesisleri'nde Bucaspor ile oynadığı hazırlık maçını 6-3 kazandı. Taşkın (2), Mustafa, Deniz, Ali ve Vedat'ın golleriyle sonuca giden sarı-lacivertlilerde müsabaka bitiminde Teknik Direktör Suat Kaya sürpriz doğum günü partisi düzenlendi. Menemen Belediye Başkanı ve Kulüp Onursal Başkanı Tahir Şahin'in de katıldığı organizasyonda 51 yaşına giren Kaya'ya pasta kesildi.

Yapılan jest karşısında çok mutlu olduğunu dile getiren Suat Kaya, "Herkese çok teşekkür ediyorum. Benim için en büyük hediye şampiyonluk olacak" dedi.

Bucaspor karşılaşmasını değerlendiren Kaya, "Gol yollarında oldukça etkili bir görüntü ortaya koyduk. Savunmada aksadık. Bu sezon yine çok gol atıp goller yiyebililirz. Ancak kazandıktan sonra bunun önemi yok. Ben oyuncularıma inanıyorum. Zirvenin en büyük adayı biz olacağız" yorumunu yaptı. 

BUCA MORAL BOZMADI
TFF 3. Lig 3. Grup'ta ilk hafta evinde Anagold 24Erzincanspor'u konuk edecek Bucaspor, hazırlık maçında Menemen Belediyespor'a 6-3 mağlup olurken, teknik direktör Yüksel Kepoğlu takımın son durumunu değerlendirdi.

Genç bir ekip olduklarını ifade eden Kepoğlu, "Çocuklarımızın birçoğu altyapı patentli. Hepsi çok yetenekli. Ancak artık akademi havasından çıkmamız gerekiyor. Deneyim sahibi olmalıyız. Bunu maç oynaya oynaya kazanacağız. Menemen karşısında alınan skor moralimizi bozamaz. Erzincanspor'a karşı daha farklı bir görüntü sergileyeceğimize eminim. Kadromuzda sakat oyuncumuz da bulunmuyor" ifadelerini kullandı.