GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
7 Eylül 2021 Salı 13:33

Menemen Belediyesi'ni yasa boğan ölüm... Şenlikler iptal edildi

Menemen Belediyesi'nde çalışan ve çöp toplama işlemi sırasında bulunduğu araçtan düşen Yusuf Tümenci hayatını kaybetti. Timenci'nin vefat sebebiyle belediye tarafından yapılması planlanan 99. Kurtuluş Şenlikleri kapsamındaki açılış ve konserlerimiz ileri bir tarihe ertelendi.

EGEDESONSÖZ- Menemen Belediyesi bünyesinde görev alan Yusuf Tümenci, bu sabah çöp toplama işlemi yapılırken traktörden dengesini kaybederek yere düştü. Tümenci iddiaya göre düşme esnasında araç lastiğinin altında kaldı.

Apar topar Menemen Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Tümenci hayatını kaybetti. Tümenci'nin vefatı ailesini, sevenlerini, mesai arkadaşlarını yasa boğdu.

Menemen Belediyesi'nden yapılan açıklamada ise ilçenin kurtuluşunun 99. yılı sebebiyle yapılması planlanan açılış ve konserlerin iptal edildiği duyuruldu. Açıklamada "Menemen Belediyemizin Temizlik İşleri görevli Yusuf Tümenci (39) kardeşimizi, vazifesi başındayken elim bir kaza sonucu kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Bu nedenle 99. Kurtuluş Şenlikleri kapsamındaki açılış ve konserlerimiz ileri bir tarihe ertelenmiştir" denildi.