GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
10 Mayıs 2021 Pazartesi 16:21

Menemen Belediyesi çalışanlarına bayram müjdesi!

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, sosyal medya hesabı üzerinden belediye çalışanlarına bayram müjdesi verdi. Bugüne kadar bayram ikramiyesi alamayan META-SU ve MEN-AŞ çalışanlarına 1000’er TL bayram harçlığı gönderildiğini açıkladı.

EGEDESONSÖZ – Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, sosyal medya hesabı üzerinden, belediye çalışanlarına müjde gibi bir haber verdi. Kameralar karşısında açıklamalarda bulunan Pehlivan, bugün hem belediye çalışanlarının hem de belediyeye bağlı olan META-SU ve MET-AŞ şirketlerinde grev yapan çalışanların maaşlarını bugün itibariyle yatırdıklarını söyledi.

Ayrıca Başkan Vekili Pehlivan, bugüne kadar bayram ikramiyesi alamayan META-SU ve MEN-AŞ şirketlerinde çalışan 645 emekçinin hesaplarına 1000’er TL bayram harçlığı gönderildiğini açıkladı.

Pehlivan’ın yaptığı açıklama şöyle:
Değerli mesai arkadaşlarım, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde emeğin en yüce değer olduğu inancıyla ve bilinciyle hareket ettik.

Bu doğrultuda 22 milyon TL’yi bulan emekçi kardeşlerimizin birikmiş tüm maaş ve ikramiyelerini ödedik. Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde de hem belediye emekçilerimizin hem de META-SU ve MEN-AŞ şirketlerimizde görev yapan çalışanlarımızın maaşını bugün itibariyle hesaplarına geçtik. Ayrıca bugüne kadar bayram ikramiyesi alamayan META-SU ve MEN-AŞ şirketlerimizde görev yapan 645 çalışanımızın hesaplarına bayram harçlığı olarak 1000’er TL yatırdık. Güle güle harcayın, analarınızın ak sütü gibi helal olsun. Sizler için ne yapsak azdır. Hep birlikte Menemen’i hak ettiği güzelliklerle buluşturacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın, kalın sağlıcakla.