GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
22 Ekim 2019 Salı 10:19

Menemen Belediyesi binasını üniversiteye verdi

Seyrek’te bulunan eski belediye binası Bakırçay Üniversitesi’nin hizmetine açıldı. Menemen Belediye Başkanı Aksoy, “Seyrek’te bulunan eski belediye binamızı Bakırçay Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Mustafa Berktaş ile yapmış olduğumuz protokol çerçevesinde Yabancı Diller Meslek Yüksekokulu ve öğrencilerimiz için belediye misafirhanesi olarak hizmete açıyoruz. Menemenimize hayırlı olsun” dedi.

EGEDESONSÖZ- Menemen Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Serdar Aksoy, belediye mülkiyetinde olan ve Seyrek’te bulunan eski belediye binasını Bakırçay Üniversitesi’nin hizmetine açtıklarını söyledi. Rektör Prof. Dr. Mustafa Berktaş ile bir araya gelen Başkan Aksoy gelişmeyi sosyal medya hesabından duyurdu.

Aksoy, “Seyrek’te bulunan eski belediye binamızı Bakırçay Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Mustafa Berktaş ile yapmış olduğumuz protokol çerçevesinde Yabancı Diller Meslek Yüksekokulu ve öğrencilerimiz için belediye misafirhanesi olarak hizmete açıyoruz. Menemenimize hayırlı olsun” dedi.