GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
1 Aralık 2020 Salı 17:51

Menemen Belediye Başkanvekili Karakurt'tan seçim sonrası 'birlik' mesajı!

Serdar Aksoy'un görevden alınmasının ardından Menemen Belediyesi'nde yapılan başkanvekilliği seçiminde kura ile ipi göğüsleyen Deniz Karakurt, "Bundan sonra hangi partiden ve hangi görüşten olursa olsun bu görevi hep birlikte el ele beraberce yerine getireceğiz. Hep birlikte olacağız ve önümüze bakacağız” dedi.

EGEDESONSÖZ- Menemen Belediye Başkanı iken görevden alınan Serdar Aksoy'un yerine seçilecek olan başkanvekilliği seçimi soluk soluğa geçti.

Son ana kadar süren seçimde rakibi Aydın Pehlivan'a karşı kura ile seçimi kazanan Deniz Karakurt, galibiyet konuşmasında uyum ve birlik mesajı verdi. Karakurt açıklamasında "Bundan sonra hangi partiden ve hangi görüşten olursa olsun bu görevi hep birlikte el ele beraberce yerine getireceğiz. Hep birlikte olacağız ve önümüze bakacağız” dedi.

YÜCEL: GEÇMİŞTE NE YAŞANIRSA YAŞANSIN...
Karakurt'un ardından söz alan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ise "Geçmişte ne yaşanırsa yaşansın bugünden itibaren Menemen’de yeni bir sayfa açılıyor. Herkesi kucaklayarak Menemen halkının ihtiyaçlarını, beklentilerini ortak akılla karşılayarak Deniz Karakurt Hanımefendi bu görevi yerine getirecek. Menemen’e ve İzmir’e hayırlı olsun” dedi.

TORUN: MENEMEN'DE YENİ BİR SAYFA AÇILDI
CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun yaptığı açıklamada “Bugün Menemen’de yeni bir sayfa açılıyor. Deniz Başkanımız bugünden sonrabütün mesaisiyle meclis üyelerimizle ve Millet İttifakımızın üyeleriyle birlikte görevine devam edecek. İnanıyoruz ki Menemenlilere en iyi hizmeti verecek. Kendisine inanıyoruz ve güveniyoruz. Yolu açık olsun” dedi.