GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
30 Temmuz 2024 Salı 13:10

Menderes’teki mesajlaşma krizinde yeni gelişme: Kılıçdaroğlu’nun avukatı devreye girdi!

Menderes’te yaşanan mesajlaşma krizinde yeni bir gelişme yaşandı. Menderes Belediye Başkanı seçilen CHP'li İlkay Çiçek'in belediye başkan yardımcılığı görevine getirdiği Fatih Kıraç'ın CHP’nin geçmiş dönem Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sözleri sonrası Kılıçdaroğlu’nun avukatının ilgili yazışmaları istediği öğrenildi

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ -Yerel seçim sonuçlarında Menderes Belediye Başkanı seçilen CHP'li İlkay Çiçek'in belediye başkan yardımcılığı görevine getirdiği Fatih Kıraç'ın  CHP’nin geçmiş dönem Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sözleri ilçede tartışmaya neden olmuştu.

Dönemin ilçe sekreteri ile yaptığı yazışmaların açıklanması sonrası ilçe örgütünden çok sayıda tepki gelirken, kritik bir gelişme yaşandı.

PARTİ DİSİPLİN KARARI ALACAK MI?
İlçede örgütünden edinilen bilgilere göre il yönetiminin de tepki gösterdiği süreçle ilgili Kemal Kılıçdaroğlu devreye girdi. Geçmişte de kendisine yönelik söylemler konusunda parti için mekanizmaların çalışmamasını isteyen ve süreci sükunet içinde geçirilmesi talimatını veren Kılıçdaroğlu'nun bu kez de avukatını görevlendirdiği iddia edildi.

İlgili yazışmaları talep eden Kılıçdaroğlu’nun avukatı, süreci yakından takip ederek yazışmaları inceleyeceği, il başkanlığının herhangi bir işlem yapmayacağı öğrenildi.