GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
17 Mayıs 2023 Çarşamba 17:07

Menderes’teki korkutan yangın…Kızılay deposuna sıçramadan söndürüldü

Kızılay’ın alt taşeronu bir şirketin kutu tadilatı, boyama, kağıt katlama işlerinin yapıldığı atölyede çıkan yangın, yan tarafta bulunan atölyeler ve Kızılay’ın deposuna sıçramadan kontrol altına alındı. Yangının elektrik kontağından çıktığı öğrenildi

EGEDESONSÖZ – Menderes’te bulunan bir geri dönüşüm şirketinin atölyesinde sabah saatlerinde çıkan yangın, nihayet kontrol altına alındı. Kızılay’ın deposuna komşu durumunda olan Akkaya Geri Dönüşüm firmasına ait kutu tadilatı, boyama, kağıt katlama işlerinin yapıldığı atölye, elektrik kontağından çıkan yangında alevlere teslim oldu. İtfaiye ekiplerinin hızlı bir şekilde müdahalesiyle yangın, atölyenin hemen yan tarafında bulunan firmaya ait ofislerle Kızılay depolarına sıçramadan söndürüldü.

KIZILAY DEPOSU VE OFİSLER YANGINDAN ETKİLENMEDİ
Şirketin bir yetkilisi, yangınla ilgili Egedesonsöz’e şu bilgiyi aktardı:

“Akkaya Geri Dönüşüm firması olarak biz, Kızılay’ın alt taşeronuyuz. Kızılay deposunun yanında, kutu tadilatı, boyama, kağıt katlama yaptığımız bir atölyemiz vardı. Orada yangın çıktı. Yangın, stok deposunda değil, atölyede meydana geldi. Kızılay’ın deposuna da çok şükür sıçramadı. Ofislerimizde, stok depomuzda da bir sıkıntı yok. Atölyede yanıcı maddeler, bol miktarda kağıt vardı. Elektrik kontağından çıkan yangın, kağıtları, yanıcı maddeleri de kapsayınca büyüdü. Sadece bakım atölyesi yandı. Sentetik ürünlere bulaştı. Atölye dışında bir yerin yanmaması, en büyük tesellimiz oldu.”