GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
19 Ağustos 2020 Çarşamba 10:52

Menderes'te iki kurum arasında şaşırtan diyalog: Kaymakamlık araç istedi, belediye 'yok' dedi!

Menderes Kaymakamlığı'ndan filyasyon ekibinin kullanımına verilmek üzere şoförlü bir araç talebi, Belediye Başkan Yardımcısı imzasıyla "Belediye envanterindeki araçların yetersizliği nedeniyle talebinizi karşılayamıyoruz" sözleriyle bildirildi

Muhittin AKBEL/EGEDESONSÖZ- Menderes Kaymakamlığı, koronavirüs ile mücadele kapsamında, filyasyon ekibinin ihtiyacı olan aracı, Menderes Belediyesi'nden talep etti. Ancak bu talep, Menderes Belediyesi tarafından "Belediye envanterindeki araçların yetersizliği nedeniyle talebin yerine getirilemeyeceği bilgisi, Belediye Başkan Yardımcısı Gürsel imzalı resmi yazıyla iletildi.

Bu ilginç diyalog, Menderesliler tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Menderes Kaymakamı Bahri Tiryaki'nin yıllık izinde olması nedeniyle konuyu, yerine vekaleten bakan Torbalı Kaymakamı Ercan Öter'e sorduk. Kaymakam Öter, "Filyasyon ekibinin ihtiyaç duyduğu araç, resmi yazıyla belediyeden talep edilmiş. Fakat olumsuz yanıt geldi. Bir turizm bölgesi olması nedeniyle araçlara onların da ihtiyacı olacağını düşünerek, konunun üstünde durmadım. Bir başka kurumdan, Tarım İlçe Müdürlüğü'nden talepte bulunduk. Sağolsunlar, onlar ellerindeki bir aracı filyasyon ekibinin emrine, şoförlü olarak verdi" açıklamasında bulundu.