GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
3 Şubat 2016 Çarşamba 11:08

Menderes’te futbol şöleni

Menderes Belediyesi ve Göztepe Spor Kulübü tarafından minikler kategorisinde futbol şöleni 5 Şubat Cuma günü Menderes’te gerçekleşecek. Turnuvada 8 takım şampiyon olmak için yarışacak.

Menderes Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün, Göztepe Spor Kulübü ile ortaklaşa düzenleyeceği “Futbol Şöleni” 5 Şubat Cuma günü Menderes 19 Mayıs Stadı’nda gerçekleşecek. Minikler kategorisinde düzenlenecek turnuvaya Menderes Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Balçova Belediye Spor, Çamdibi Gücü Spor Kulübü, Göztepe Spor Kulübü, Manisa Büyükşehir Spor Kulübü,  Torbalı Spor, Urla Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ile Aydın Yıldız Spor Kulübü katılacak. Minik futbolcuların ter dökeceği karşılaşmalar saat 12.00’de başlayacak.  

HERKES DAVETLİ
urnuvanın ilk kez düzenleneceğini kaydeden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Tarihi başarılarla dolu olan Göztepe Kulübümüz ile minikler kategorisinde futbol turnuvası düzenliyoruz. Futbol şölenimiz ile küçük yaştaki çocuklarımızın spora duydukları sevgiyi pekiştirmeyi amaçladık. Bu amaçla sömestr tatilinin sonunu futbol şöleniyle taçlandıralım istedik. 19 Mayıs Stadı’nda gün boyu sürecek turnuvamız renkli görüntülere sahne olacak. Tüm halkımızı minik kardeşlerimizin keyifli mücadelesini izlemeye ve onları desteklemeye davet ediyorum” dedi.