GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
20 Nisan 2016 Çarşamba 07:27

Menderes’te Döngeloğlu ile Kutlu Doğum programı

Menderes Belediyesi tarafından düzenlenecek Kutlu Doğum Programı kapsamında İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu İzmirlilerle buluşacak.

Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri kapsamında Menderes Belediyesi’nin, Menderesliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile düzenleyeceği Kutlu Doğum programı, 22 Nisan Cuma günü Menderes 19 Mayıs Stadyumu’nda gerçekleşecek. Kutlama programında mehteran gösterisi,  Kuran-ı Kerim okunması, ilahi dinletiler ve sohbet etkinliği gerçekleşecek.

Sohbet Programı
Program,  saat 18.00’da Menderes Belediyesi önünden Menderes 19 Mayıs Stadyumu’na kortej yürüyüşüyle başlayacak. Yürüyüşün ardından Kuran-ı Kerim okunacak.  Sedat Uçan ile Tasavvuf Musikisi İlahi Dinletisi ile devam edecek program kapsamında semazen gösterileri gerçekleşecek.  İlahiyatçı Yazar Ömer Döngenoğlu’nun sohbet etkinliği ile sona erecek Kutlu Doğum programı kapsamında Menderes’te yetiştirilen 10 bin kırmızı gül de vatandaşlara dağıtılacak.

İzmirliler davetli
İzmirlileri etkinliğe davet eden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “Peygamber efendimizin kutlu doğumunu birlikte idrak etmek amacıyla Menderesliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile programımızı düzenliyoruz. Peygamber efendimizin hayatı bizim rehberimiz olmalıdır. Onun hayatında kavga yok, ayrım yok, birlik var beraberlik var. Biz de Menderes’te birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu birlik ve beraberlik duygusu ile düzenleyeceğimiz Kutlu Doğum programımıza tüm halkımız davetlidir” dedi.