GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
13 Haziran 2024 Perşembe 10:15

Menderes'te bayram seferberliği!

Menderes Belediyesi tarafından Kurban Bayramı hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.

Kurban Bayramı öncesi Menderes Belediyesi tarafından ilçe genelinde çalışmalar hız kazandı. Kurban satış alanları ile kuruyemiş ve tatlı satışı yapan işletmeler de denetimler gerçekleşirken, kurban kesim alanlarının da bakımı yapılıyor.

Sıkı Denetim
Vatandaşların huzurla bayramı geçirmesi için Menderes Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler kurban satış yerlerinde denetimler yapıyor. Kuruyemiş ve tatlı satışı yapan işletmelerde de incelemelerde bulunan ekipler fiyat, etiket, ruhsat ve terazi kontrolleri yapıyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri de kurban kesim alanlarında temizlik ve ilaçlama işlemleri gerçekleştiriyor.

Vatandaşın refahı için
Konu ile ilgili açıklama yapan Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek; “Her şey vatandaşımızın memnuniyeti ve sağlığı için. Ekiplerimiz sahada kontrolleri sıkı bir şekilde gerçekleştiriyor. Kurallara aykırı herhangi bir durumun önüne geçiyoruz. Kurban kesim yerlerinde de ilaçlama konusuna önem veriyoruz. Bayramda bu alanlar da temiz bir şekilde kullanıma hazır olacak. Vatandaşımızın refahı için çalışmalarımız sürecek.” dedi.