GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
16 Kasım 2022 Çarşamba 21:33

Menderes'i karıştıran intihar girişimi!

Menderes Belediyesi'nde çalışırken işten çıkarıldığını iddia eden Hüseyin A. isimli kişi intihar girişiminde bulundu. Emniyet güçlerinin yoğun çabaları sonrasında Hüseyin A., intihardan vazgeçti. Menderes Belediyesi'nden yapılan açıklamada işten çıkartma ve iş akdinin sonlandırılması gibi bir işlemin gerçekleştirilmediği ifade edildi.

EGEDESONSÖZ- Olay saat 20.00 sularında Atatürk Caddesi'nde meydana geldi.

İddiaya göre Hüseyin A., Menderes Belediyesi'nde çalışırken henüz nedeni öğrenilemeyen bir konudan dolayı işten çıkarıldı. Hüseyin A. bunun üzerine belediye binasının hemen yanında bulunan bir apartmanın üzerine çıkarak intihar edeceğini açıkladı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine emniyet, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Hüseyin A.'yi intihardan vazgeçmesi için ekiplerin yoğun çaba sarf ettiği kaydedildi.

Yoğun çabanın ardından ikna edilen Hüseyin A.'nin intihardan vazgeçtiği öğrenildi.

Menderes Belediyesi'nde yapılan açıklamada; söz konusu şahsın Menderes Belediyesi'ndeki işinden kendi isteğiyle 6 ay önce çıktığını ve tüm haklarını aldığı belirtildi. Belediyede işten çıkartma ve iş akdinin sonlandırılması gibi bir işlemin gerçekleştirilmediği ifade edildi.