GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
22 Temmuz 2024 Pazartesi 08:55

Memurlar yeniden iş bırakıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (Tüm Bel-Sen) arasındaki sosyal denge tazminatını içeren toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde uzlaşma sağlanamaması üzerine memurlar iş bırakacaklarını açıkladı. Sendika haftalık eylem programını açıklarken, 24 Temmuz Çarşamba günü memurların tam gün iş bırakacağı belirtildi.

EGEDESONSÖZ - İzmir Büyükşehir Belediyesi, ESHOT ve İZSU genel müdürlüklerinde görevli kamu emekçileri ile bu işyerlerinde örgütlü Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (TÜM BEL-SEN) İzmir Şubesi büyükşehir arasındaki toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde yaşanan tıkanma üzerine başlayan eylemler sürüyor.

Sendika haftalık eylem planını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Paylaşılan eylem planında 24 Temmuz Çarşamba günü memurların tam gün iş bırakacağı belirtildi. Tam gün iş bırakacak olan memurlar aynı gün saat 11:00’de İzmir Sanat önünde basın açıklaması yaptıktan sonra CHP İzmir İl Başkanlığı önüne yürüyecekler.