GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
3 Temmuz 2023 Pazartesi 08:44

Melis Sezen'den havuz başında poz

Kanal D’nin efsane dizisi ‘Sadakatsiz’de oynadığı ‘Derin’ karakteriyle şöhreti yakalayan Melis Sezen, iş insanı sevgilisi Atilla Bingöl ile çıktığı tatilden havuz başı pozunu paylaştı.

Gülcemal dizisinde Deva karakteriyle izleyicilerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Melis Sezen, iş adamı erkek arkadaşı Atilla Bingöl ile çıktığı tatilden havuz başı pozunu paylaştı.

BEĞENİ YAĞMURUNA TUTULDU
Leopar bir bikini tercih eden Sezen'in paylaşımı saatler içerisinde 100 bin beğeni aldı. Ünlü ismin pozunu beğenenler arasında, Selen Görgüzel, Bengü, İpek Filiz Yazıcı ve Müge Boz gibi isimler yer aldı.

TEKNEDEN POZUNU PAYLAŞTI
Ayrıca, genç oyuncu bir diğer paylaşımında ise tekneden bir pozunu paylaştı. Sezen, "Omzuma güneşi koydum. Minik bir öpücük kondurdu" notunu düştü.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve 60'ıncı bölümüyle ekranlara veda eden 'Sadakatsiz' dizisinin Derin'i Melis Sezen, geçtiğimiz aylarda InStyle dergisine röportaj vermişti.

'İÇİMDEN SEVGİ FIŞKIRIYOR'
Aşık olduğunda dolu dolu yaşadığını belirten ünlü isim, "Aşk acayip bir şey, tanımlanamaz. Bir harmoni hali. Kocaman seven bir sevgiliyim. Gözlerinin içine baka baka severim."

"Bazen bir sevgi kelebeği gibi hissediyorum. Sonra bu kadar dönüştüğüm için kızıyorum kendime. Ama içimden sevgi fışkırıyor, ne yapayım!" demişti.

Geçtiğimiz haftalarda iş insanı Atilla Bingöl ile ilk kez objektiflere yakalanan oyuncu, "Aşka ilgili neler düşünüyorsun? Şu an âşık mısın” sorusuna yanıt vermişti: 

Hiçbir şey bilmiyormuşum. 'Aşka açtım kendimi' demiştim, bir yolculuktayım ve bu bir bilme hali değil. İçimde tanımadığım şeyler uyanıyor, bilmediğim hisler.

Ama bütün yaşamı içimde hissediyorum ve dışarı taşıyorum. Canlı hissediyorum, çiçek açıyorum."