GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
21 Kasım 2023 Salı 16:34

Mehmet Ali Erbil: TikTok'tan Dilan Polat kadar kazanıyorum!

Şovmen Mehmet Ali Erbil ve popçu Serdar Ortaç, son dönemde TikTok'ta açtıkları yayınlarla gündem oluyordu. Kazançları da çok konuşulan ikiliden Erbil'in ne kadar kazandığı merak konusu oldu. Ünlü isim, 'Dilan Polat' yanıtıyla dikkat çekti.
Son dönemde özel hayatıyla magazin gündemine gelen Mehmet Ali Erbil, kısa süre önce gönlünü kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan'a kaptırmıştı. 66 yaşındaki şovmen, geçen haftalarda kendisinden 40 yaş küçük genç sevgilisi Gülseren Ceylan'a doğum gününde evlilik teklif etmişti.

GENÇ SEVGİLİSİYLE AYRILDI

Ancak kasım ayında Amerika'da sade bir nikahla evlenmeyi planladıkları konuşulan çiftin bu birlikteliği uzun sürmedi. Gülseren Ceylan, sosyal medya hesabından Mehmet Ali Erbil ile ayrıldıklarını açıklamıştı.

ERBİL'İN GÜNLÜK KAZANCINI AÇIKLAMIŞTI

Ece Ronay, TV8'de yayınlanan '2. Sayfa' programında yaptığı açıklamada, Mehmet Ali Erbil'in günlük TikTok kazancının 70-100 bin TL olduğunu iddia etmişti.

"ÖYLE BİR KAZANIYORUM Kİ"

Bu konu aynı programda yeniden masaya yatırıldı. Daha önce günlük TikTok kazancıyla gündem olan Mehmet Ali Erbil'in, "Öyle bir kazanıyorum ki Dilan Polat kadar kazanıyorum" sözlerini sarf ettiği belirtildi.

"DÜNYA PARALAR GÖNDERİYORLAR"

Serdar Ortaç da geçtiğimiz gün TikTok’ta kendisine gönderilen hediyeleri dağıttığını dile getirdi ve gönderilen paraları ne yaptığını açıklamıştı. "Gönderilen hediyeleri ihtiyacı olanlara atıyorum" diyen Ortaç, "Hediye bana lazım değil ki. Dünya paralar gönderiliyor yani. Ben de başkalarına veriyorum" ifadelerini kullanmıştı.