GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
12 Haziran 2023 Pazartesi 20:32

Meclis Üyesi Çağlarsu’dan Başkan Arda’ya ‘bağımsız aday’ çağrısı!

Gaziemir Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Levent Çağlarsu, sosyal medya hesabından Abdullah Arda Meydanı’ndaki çalışmaları eleştirdi. Gaziemir Belediyesi’nin vatandaşın eleştirilerini duymadığını belirten Çağlarsu, ‘bağımsız adaylık’ çağrısında bulundu.

Gaziemir’in ilçesi sınırlarında yer alan Abdullah Arda Meydanı için İzmir Büyükşehir Belediyesin tarafından  düzenleme çalışmaları başlatılmıştı. Meydan esnafı ve meydanı kullanan halkın tepkisini çektiği iddia edilen çalışmalar aylardır devam ederken, çalışmalara yeniden hız verildi. 

ÇAĞLARSU’DAN ‘TEPKİLERE KULAK VER’ ÇAĞRISI
Yavaş ilerlediği iddiası ile eleştirilerin yöneltildiği çalışmalar hakkında sosyal medya hesabından paylaşım yapan Gaziemir Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Levent Çağlarsu, meydan için önerdiği Mustafa Kemal Atatürk isminin de kabul edilmediğini belirterek, “Ego ve kibir abidesi tutumu, ücretsiz çalışan siyasi danışmanı, belediyenin onursal koordinatörü, yabo, sosyal market ve porta cafe sorumlusu eşi ile çocuklarını ziyaret ettiğin Hollanda’da, sokakta piyona çalarken fotoğraf vereceğine, çarşı meydanında canım Seydiköylülerim dediğin Gaziemirlilerin tepkilerine kulak ver, senin gitmen için çalmaya hazırladıkları davul ve zurnayı duy.

Gaziemir’de beş yıl çivi çakmadan, ego ve kibir ile çalışan memur ve işçilere zulüm ederek, parti örgütünle, İl başkan ve yönetimi ile muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve meclis üyelerinle kavga ederek geçirdin. Belediye başkan adayı olmana kefil olan CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel’in kefilliği artık yetmeyecek, CHP Gaziemir örgütünün kantarına bir çık da görelim. 

Bana meclis toplantılarında Bağımsız Belediye Başkanı adayı ol görelim diyordun, buyur hodri meydan, nasılsa CHP’den aday olamayacaksın, bağımsız olarak belediye başkanlığına aday ol görelim. Canım Seydiköylüler ve ben, seni çarşı meydanında sabırsızlıkla senin için çalan davul ve zurnaya eşlik etmeni bekleyeceğiz” ifadelerini kullandı.