GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
30 Mayıs 2022 Pazartesi 19:29

Meclis üyeleri ısrar etti, Yorgancılar 'düşüneceğim' dedi… Yeniden başkanlığa yeşil ışık!

EBSO Başkanı Ender Yorgancılar'ın geçtiğimiz günlerde 'yeniden aday olmayacağım' sözleri sonrası Yorgancılar'a Ege Bölgesi Sanayi Odası olağan Meclis Toplantısı'nda 'yeniden aday ol' çağrıları yükseldi. Çağrılar sonrası mecliste konuşma yapan Yorgancılar, adaylık konusunu yeniden düşüneceğini belirtti.
EGEDESONSÖZ - Geçtiğimiz hafta düzenlenen basın toplantısında Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanlığı için aday olmayacağını duyuran EBSO Başkanı Ender Yorgancılar'dan kritik bir açıklama geldi.

Düzenlenen EBSO Meclisi'nde konuşan Salih Esen, “TOBB Başkanımız da beni arayıp kendisini ikna etmemi istedi. Ben de başkanımıza bir kez daha bu konuyu değerlendirmesini istiyorum” ifadelerini kullanırken,  Meclis üyeleri ise Başkan Yorgancılar’ın İzmir’de son dönemde önemli işbirliklerinde öncü rol oynadığını ve başkanlığı sürdürmesi gerektiğini vurguladı.

Meclis üyelerinin ardından söz alan Başkan Yorgancılar ise, “Ben İzmir ve Türkiye Cumhuriyeti aşığıyım. Bugüne kadar yaptıklarımdan dolayı içim rahat ve hiçbir şey beklemeden yaptım. Bugün burada görüyorum ki, sizler benim bir dönem daha görev yapmamın uygun olduğunu ifade ediyorsunuz. Mahmut Özgener ve Rıfat Hisarcıklıoğlu ile yaptığım görüşmelerin ardından bugün burada yapılan konuşmaların ardından kararımı bir kez daha gözden geçireceğim ve netleştireceğim" diye konuşarak yeniden adaylığa yeşil ışık yaktı.