GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
10 Şubat 2016 Çarşamba 12:40

Meclis’te eğitim zirvesi: Sındır parti eğitmenlerini ağırladı!

CHP Genel Sekreteri İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, CHP İzmir parti eğitmenleriyle mecliste bir araya geldi. Sındır ve parti eğitmenleri fikir alışverişinde bulunarak, yeni döneme ilişkin yol haritası yaptı.

Gökhan KOÇ/EGEDESONSÖZ - CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır ve İzmir parti eğitmenleri mecliste bir araya geldi.

CHP’de yapılan olağan kurultay sonra PM’ye giren ve daha sonra Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Genel Sekreterlik koltuğuna oturttuğu İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor.

Sındır, bugün İzmirli parti eğitmenlerini mecliste ağırlayarak bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıya İl Eski Eğitim Sekreteri Abdullah Aydemir, İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, Bayır’ın eşi aynı zamanda Parti Eğitmeni Tülay Bayır, 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde milletvekili adayı olan Ülkümen Rodoplu, İl Kadın Kolları Eski Başkanı Nurhan Yanya, Selam Nalbantoğlu gibi isimler katıldı.

Sındır CHP İzmir’in parti eğitmenleriyle görüş alışverişinde bulundu. Yeni döneme ilişkin yöntem ve teknikler üzerinde konuşulan toplantıda, yeni bir yol haritası da çizildi.