GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Televizyon
12 Ağustos 2024 Pazartesi 14:24

MasterChef Türkiye'de sürpriz eleme!

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeleri olduğu 'MasterChef Türkiye 2024', 11 Ağustos Pazar akşamı eleme heyecanına sahne oldu. Kıyasıyla mücadeleye sahne olan iki tur sonunda fenomen yarışmaya veda eden ilk isim belli oldu.
TV8'de ekranlara gelen Masterchef Türkiye'de mavi takımın kazandığı oyunları sonrası eleme adayları belli olmuştu. Serhat Gül, Beyza Aydın, Muratcan Sural, Ayşe Ekiz, Deniz Yılmaz, Çağlar Azır ve Nigar Akyıldız, yarışmaya devam etmek için mücadele verdi.

KASTAMONU SİYEZ UNUNDAN YARATICI TABAKLAR

İlk eleme turunda yarışmacılardan Kastamonu siyez unundan yaratıcı tabaklar istendi. Muratcan, gecenin en başarılı yaratıcı tabağına imza attı. Muratcan'ın ardından potadan çıkan diğer isimler Çağlar ve Nigar oldu.

SIRA ŞEF TABAĞINA GELDİ

Ayşe, Serhat, Beyza ve Deniz, MasterChef'e veda etmemek için Mehmet Yalçınkaya'nın tabağına en yakın lezzeti yakalamaya çalıştı. İkinci turda en başarılı isim Beyza olurken, gecenin en iyi ikinci tabağını Ayşe yaptı.

ŞAŞIRTAN VEDA

'İçli Lagos' yemeğinin istendiği şef tabağında son ikiye Serhat Gül ve Deniz Yılmaz kaldı. Serhat, Masterchef 2024'te elenen ilk isim oldu. Bu veda hem ekranları başındakilere hem de diğer yarışmacılara büyük şaşkınlık yaşattı.

"ÖNLÜĞÜ BIRAKMAK İSTEMEDİM"

MasterChef Serhat, "Geldiğim günden beri herkese yardımcı olmaya çalışırken kendimi unuttum. İçime sinmemişti, öyle bir tabak önünüze koymak istememiştim. Buraya geldiğim için çok mutluyum. Tabağı çıkartmak için hareket ederken lezzeti biraz geride bıraktım. Benim için erken bir veda, biraz daha ilerlemek isterdim. Öğreneceğim çok şey vardı. Önlüğü bırakmak istemedim, tekrar başa dönmek istedim" açıklamasını yaptı.