GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Televizyon
16 Haziran 2021 Çarşamba 10:49

MasterChef Türkiye 2021 ne zaman başlıyor?

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Şef'in jüri koltuğunda oturacağı MasterChef Türkiye’nin yeni sezonu için artık çok az bir zaman kaldı. Peki, MasterChef Türkiye 2021 ne zaman başlıyor?

MasterChef Türkiye 2021 için geri sayım başladı. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Şef'in jüri koltuğunda oturacağı MasterChef Türkiye 2021'in yeni sezonunun ne zaman başlayacağını merak eden izleyiciler, büyük bir heyecanla internet üzerinden araştırmalarını gerçekleştiriyor.

Mehmet, Danilo ve Somer Şef'in jüri koltuğunda oturacağı MasterChef Türkiye’nin 4. sezonu Survivor’ın final yapmasının ardından Temmuz ayında seyirciyle buluşacak.

MASTERCHEF TÜRKİYE ŞAMPİYONLARI 

MasterChef Türkiye’nin 2018 sezonunda jüri koltuğunda Mehmet Yalçınkaya, Hazer Amani ve Somer Sivrioğlu oturuyordu. 2018’de sezonu şampiyon olarak Uğur Kardaş tamamladı. Sonraki sezon Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya’nın jüriliğini yaptığı 2019’da Cemre Uyanık, birinci olarak bitirdi. Geçen sezon jüri değişmedi ve seneyi şampiyon olarak bitiren isim Serhat Doğramacı oldu.