GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Televizyon
14 Temmuz 2020 Salı 11:11

Masterchef Türkiye 2020 yeni sezon ne zaman başlayacak?

TV8 ekranlarında yayınlanan ve izleyenlerin ilgi ile takip ettiği yarışmalar arasında olan Mastechef Türkiye'nin yeni sezonu bu yıl, geçtiğimiz sezona göre daha erken başlayacak. Masterchef Türkiye 2020'nin yeni sezon tanıtımı yayınlandı ve yeni sezona dair birkaç ipucu ekranlara gelmiş oldu. Merak edilen konulardan biri olan şefler değişecek mi sorusu da yayınlanan fragman ile cevap bulmuş oldu.

MasterChef Türkiye'de yeni sezon 17 Temmuz 2020 Cuma tarihinde TV8 ekranlarında sevenleriyle buluşacak. Acun Ilıcalı'nın da aktardığı üzere bu yıl Masterchef Türkiye'ye dünya üzerinden 100 binin üzerinde başvuru aldıklarını ve seçim konusunda zorlandıklarını ifade ettiği yemek yarışmasında yarışmacıları yine zorlu bir sezon bekliyor.
Birbirinden farklı yarışmacılar lezzet alanında kendilerini hem şeflere hem de Türkiye halkına ispatlamaya çalışarak en iyi aşçı olmak istiyor. Bu sezon geçen sezonda olduğu gibi şef kadrosu Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'dan oluşacak ve yarışmacıların jüri üyeliğini yapacak.