GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Televizyon
31 Ağustos 2020 Pazartesi 09:40

MasterChef'te şoke eden veda!

MasterChef Türkiye'de dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Mavi takımdan 6 yarışmacının mücadele ettiği gecede MasterChef Türkiye'ye veda eden isim Berk oldu. Sürpriz ayrılığın ardından yarışmacılar gözyaşlarına boğuldu.

16 yarışmacının mücadele ettiği MasterChef'te sürpriz bir ayrılık yaşandı. Hafta boyunca yapılan dokunulmazlık oyunlarını kaybeden mavi takımdan 6 yarışmacı Emir, Duygu, Ayyüce, Uğur, Berk ve Gülşah elenmemek için mücadele etti.
İki aşamamalı eleme sisteminde ilk turda yaratıcılık oyunu oynandı. İlk turda en başarılı tabağı yapan Ayyüce, Duygu ve Emir oldu.
İkinci turda yarışan Uğur, Gülşah ve Berk'ten şefler perdeli pilav yapmalarını istedi. Somer şefin hazırladığı perdeli pilavı yapmak için yarışmacılara bir saat verildi.
Zaman zaman stresli anların yaşandığı gecede üç yarışmacı da tabağını tamamladı. Şeflerin ortak kararıyla eleme turundan ilk çıkan isim Uğur oldu.Gülşah ve Berk'in son ikiye kaldığı yarışmada MasterChef'e veda eden Berk oldu.
Yeteneğiyle dikkatleri üzerine çeken Berk'in sürpriz bir şekilde yarışmaya veda etmesi arkadaşlarında şok etkisi yarattı. Tanya ve Ebru gözyaşlarını tutamadı.
MasterChef'e veda eden Berk, 'Eray'a bir kızgınlığım yok herkes bir gün isim söyleyecek. O da kazanmak için güçlü bir rakibinin ismini söylemesi son derece normal. İyi ki böyle bir maceraya atılmışım' ifadelerini kullandı.