GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
1 Ekim 2024 Salı 14:19

MASKİ Saruhanlıların sorunlarını dinledi

MASKİ Genel Müdürü Talat Postacı, Saruhanlı Muhtarlar Derneği Başkanı Yılmaz Kurtuldu ve ilçeye bağlı mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Mahalle muhtarlarının talep ve önerilerini dinleyen Postacı, Saruhanlı ilçesinin ihtiyaçları noktasında ilgili birimlerin çalışmalarına devam ettiğinin altını çizdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Talat Postacı, Saruhanlı Muhtarlar Derneği Başkanı Yılmaz Kurtuldu ve ilçeye bağlı mahalle muhtarlarını ağırladı. Ziyarette, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hasan Levent, Danışman Uğur Doğan, Özel Kalem Müdürlüğü’nden Cem Kuzucu, İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanı Recep Günay, şube müdürleri ve mahalle muhtarları yer aldı. Mahalle muhtarlarının talep ve önerilerini dinleyen MASKİ Genel Müdürü Talat Postacı, Saruhanlı ilçesinin altyapı konusundaki eksikliklerini karşılamak ve dirençli bir hale getirmek için ilgili birimlerin çalışmalarına devam ettiğini söyledi.

'Muhtarlarımız ile 7 gün 24 saat iletişim halindeyiz'
Ziyaretlerinden dolayı muhtarlara teşekkür eden Genel Müdür Postacı,  “Göreve geldiğimiz günden bu yana Manisa merkez ve ilçelerimizde görev yapan tüm muhtarlarımızla sürekli irtibat halindeyiz. Muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın taleplerini sürekli dinliyoruz. İhtiyaç duyulan noktalarda yaptığımız çalışmalar ile yaşanan sorunları çözme gayreti içerisindeyiz. Sorunların tespiti kapsamında sahada incelemelerimizi gerçekleştiriyor ve yapılması gerekenleri analiz ederek hemen harekete geçiyoruz. Saruhanlı ilçemizden mahalle muhtarlarımızla bir araya gelerek talep ve önerileri dinledik, gerekli notlarımızı aldık. Eksikliklerin giderilmesi için ilgili birimlerimiz en kısa sürede ellerinden geleni yapacaklar. Mahallelerin ihtiyaçlarını en iyi bilen muhtarlarımızla iletişim halinde olmaya devam edeceğiz. Saruhanlı ilçemizin altyapı konusundaki ihtiyaçlarını karşılamak ve daha sağlıklı hale getirmek adına projelerimiz hazır ve en kısa sürede hayata geçirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

'MASKİ’nin sahada olduğunu görmek bizi mutlu ediyor'
Saruhanlı Muhtarlar Derneği Başkanı Yılmaz Kurtuldu ise, “Saruhanlı ilçemiz 50 mahalleden oluşuyor. Tüm muhtarlarımızın ana çalışma konusu Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’nün hizmetleri. Bizim için su, kanalizasyon ve çevre ile ilgili konular en önemli hizmet başlıklarını oluşturuyor. MASKİ’den alacak oldukları hizmetler vatandaş nezdinde büyük öneme sahip. Muhtarlarımız da vatandaşlarımızın taleplerini MASKİ’ye iletme anlamında köprü görevi görüyor. MASKİ Genel Müdürlüğünün çözüm odaklı olarak sahada olduğunu biliyoruz ve bu bizler için çok sevindirici. Bu doğrultuda sorunlarımızın çözümü anlamında elinizden geleni yapacağınıza hiç şüphemiz yok” dedi.