GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Ege
15 Ağustos 2019 Perşembe 08:49

Marmara Adası'ndaki yangınla ilgili flaş gelişme

Balıkesir'in Marmara ilçesindeki orman yangınının ardından polis tarafından gözaltına alınan Hüseyin T. (74) ile oğlu Orkun T. (45), emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen Hüseyin Taşkıran ve oğlu Orkun Taşkıran savcılık tarafından alınan ifadelerinin ardından tutuklanma talebiyle mahkemeye çıkarıldı. Hakim karşısına çıkarılan Hüseyin Taşkıran ve Orkun Taşkıran 'Taksirle orman yangınına sebebiyet vermekten' tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Balıkesir'in Marmara ilçesinde çıkan ve 9 saatlik müdahalenin ardından söndürülen orman yangınıyla ilgili olarak, evinin bahçesinde temizlik yaparken, biriktirdiği otları yaktığı ve yangının bu nedenle çıktığı iddiasıyla gözaltına alınan emekli öğretmen Hüseyin T. ile oğlu Orkun T., Marmara İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki gözaltı sürelerinin tamamlanmasıyla adliyeye sevk edildi. Hüseyin T. ile Orkun T., DHA muhabirinin iddialar hakkında sorduğu soruları yanıtsız bıraktı.

BABA-OĞUL TUTUKLANDI
Öğle saatlerinde adliyeye sevk edilen Hüseyin Taşkıran ve oğlu Orkun Taşkıran savcılık tarafından alınan ifadelerinin ardından tutuklanma talebiyle mahkemeye çıkarıldı. Hakim karşısına çıkarılan Hüseyin Taşkıran ve Orkun Taşkıran 'Taksirle orman yangınına sebebiyet vermekten' tutuklanarak cezaevine gönderildi. (DHA)