GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
27 Haziran 2024 Perşembe 20:27

Mardin Neron'u İstanbul'da yakalandı

Midyat'ta annesi ve eşiyle tartışıp, üzerlerine kilitlediği evi ateşe veren şüpheli İstanbul'da yakalandı.

Mardin'in Midyat ilçesinde oturduğu evi ateşe vererek eşi ve annesinin yaralanmasına neden olan şüpheli, İstanbul'da yakalandı.

AVCILAR'DA AMANSIZ TAKİP
İstanbul Jandarma Suç Araştırma Timleri, aranan kişileri yakalamaya yönelik sürdürdüğü çalışmalarda, Midyat'ta çıkardığı yangının ardından İstanbul'a kaçtığı tespit edilen V.B'nin izini Avcılar ilçesinde buldu.

MAHKEMECE TUTUKLANDI
Hakkında "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan arama kararı bulunan V. B'nin 5 gün süreyle saklandığı adresi yakın takibe alan ekipler, operasyon düzenleyerek şüpheliyi yakaladı.

Şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

EVİ YAKIP KAÇMIŞTI
Midyat Çavuş Mahallesi 113. Sokak'taki evde yaşayan V.B, 22 Haziran'da eşi N.B. (35) ile annesi A.B'nin (60) de bulunduğu esnada evi ateşe vermişti.

Kısa sürede büyüyen alevler nedeniyle vücudunda yanıklar oluşan annesi ve eşiyle 5 metre yükseklikteki evinin balkonundan atlayan V.B, daha sonra kaçmıştı.

Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken, yaralanan N.B. ve A.B. sağlık ekiplerince Midyat Devlet Hastanesi'ne kaldırılmış, şüpheli V.B'yi yakalamak için çalışma başlatılmıştı. (DHA)