GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
8 Ocak 2016 Cuma 11:50

Manisa’da Orman Genel Müdürlüğü’nün yazısı PKK oldu!

Manisa’nın Salihli İlçesi’nde Orman Genel Müdürlüğü’nün dağa yazdığı OGM yazısı PKK olarak değiştirildi. Konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.

EGEDESONSÖZ - İzmir Orman Bölge Müdürlüğü’nün sorumluluğunda bulunan Manisa Salihli İlçesi’nde kimliği belirsiz kişiler ormanlık alanda dağa müdürlük tarafından yazılan (OGM) yazısını değiştirdi. Orman Genel Müdürlüğü’nün baş harflerinden oluşan yazıyı bölücü terör örgütü PKK’nın ismi ile değiştiren kişiler hakkında araştırma başlatıldı. Emniyet yetkilileri yazıya müdahale edenlerin bulunması için çalışma başlattı.



 

Manisa Orman İşletme Müdürü Yasin Yaprak Egedesonsöz’e yaptığı açıklamada, “Gece kimliği belirsiz kişiler tarafından yapılan çirkin saldırı hakkında inceleme başlatıldı. Sabah erken saatte hemen müdahale ederek düzeltme çalışması yaptık. Güvenlik güçlerimiz araştırmasını sürdürüyor” dedi.

DENSİZİN BİRİSİ
Orman Bölge Mürüdü Şahin Aybal da, “Densizin birisi gece böyle bir şey yapmış. Savcı ve jandarmanın incelemesinin ardından gerekli çalışmaları yaptık. Kısa sürede eski haline getirdik. Bundan sonra değiştirilmeyecek malzemeler kullanarak OGM yazılarını yazacağız. Şeytanın bile aklına gelmeyecek bir müdahale olmuş” dedi.

DEV BAYRAK ASILDI
Durumu fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Güvenlik güçlerinin yaptığı incelemenin ardından yazıyı oluşturan taşlar kaldırıldı. Yere de dev bir Türk bayrağı asıldı.