GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
3 Ekim 2024 Perşembe 17:11

Manisa Büyükşehir ve Alaşehir Belediyesi bir arada

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Oğuz Murat Pınar, daire başkanları ile birlikte Alaşehir ilçesindeki sorunları yerinde görmek ve çözüm üretmek amacıyla ziyaret gerçekleştirdi. Büyükşehir ve Alaşehir Belediyesi ekipleri, sahada incelemelerde bulunarak ilçenin sorunlarını tespit etti. Daha sonra yapılan toplantıda, iki belediyenin ortak çalışmasıyla bu sorunlara çözüm bulunması için yol haritası belirlendi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’in sorunlarının çözümü için çalışma başlattı. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Oğuz Murat Pınar ilçeye ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Bülent Ceylan, Makine İkmal Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Emrullah Oğulluk, İtfaiye Dairesi Başkanı Gürhan İnal, Zabıta Dairesi Başkanı Erdal Özçelik, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Dairesi Şube Müdürü Gülen Artan ve Afet İşleri Dairesi Başkanlığı personeller de yer aldı.

Başkan Öküzcüoğlu’ndan Büyükşehir’e teşekkür
Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu ile birlikte Büyükşehir heyeti, ilçede incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelerin ardından Alaşehir Belediyesi toplantı salonunda ilçenin sorunlarının çözümü ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, “Bugün Büyükşehir Belediyemizi ağırlıyoruz. İlçemizin sorunlarına çözüm bulmak üzere alanda tespitlerimizi ortaya koyduk ve yol haritamızı hep beraber belirledik. Biz, önceki dönemde hep taleplerle gidiyorduk. Şimdi talepleri yerinde görmeye gelen, yerinde teşhis ve tedaviyi yapmaya gelen bir ekip var. Ben kendilerine Alaşehir halkı adına çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

Beraber omuz omuza hizmet için buradayız
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Oğuz Murat Pınar, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Ferdi Zeyrek'in talimatları doğrultusunda bugün Alaşehir ilçemizdeyiz. İlçemizin sorunlarına yerinde çözümler üretmek amacıyla belediye ekiplerimizle bir araya geldik. Yapılan istişarelerde, Alaşehir’imizin gelişimi için ortak projeler üzerinde çalıştık. Verimli geçen toplantıda, tüm paydaşlarla birlikte ilçemizin geleceği için önemli kararlar aldık. Alaşehir halkına daha iyi hizmet verebilmek için bu işbirliğine devam edeceğiz. Misafirperverlikleri için Başkanımıza teşekkür ederiz’’ diye konuştu.