GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
21 Haziran 2022 Salı 19:48

Logistech fuarının lansmanı gerçekleştirildi! Soyer: İzmir’in refahını büyütmek için..

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen Logistech lojistik, depolama ve teknolojileri fuarının lansmanında konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir’in liman kenti olmasının önemine dikkat çekerken, düzenlenecek fuarın istihdama da katkı sağlayacağını vurguladı.

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ- İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 29 Eylül - 1 Ekim tarihinde düzenlenecek olan Logistech lojistik, depolama ve teknolojileri fuarının lansmanı Nefes Restorant’ta gerçekleştirildi.

İZFAŞ ve İzmir Büyükşehir Belediyesi ortaklığı ile Fuar İzmir’de düzenlenecek olan fuarın lansmanına İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İZFAŞ Genel Müdürü Canan Karaosmanoğlu Alıcı, İzmir Deniz Ticaret Odası Başkanı Yusuf Öztürk ve çok sayıda izleyici katıldı.

SOYER: İSTİHDAMIN BÜYÜMESİNE KATKI VERECEK
Lansman töreninde konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Düzenleyedeğim fuar, sektörün tüm aktörlerinin bir araya gelmesi amacıyla gerçekleştiriyoruz. Lojistik dünyanın en hızlı büyüyen sektörlerinden biri. Doğal lojistik alanlardan biri olan İzmir'in de bu sektörde öenmli bir rol alması bekleniyor. İzmir tarihi boyunca doğu ile batı arasında köprü olmuş ve Akdeniz'in en büyük liman kentlerinden bir tanesi. İzmir bugün lojistik sektörü için değerini koruyor. Çin'in öncülüğünde yürütülen tek yol tek kuşak gibi tüm sistemler İzmir'in umudunu korumasını sağlıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak bu merkezi daha işlevli hale getirmek için raylı sistem dahil olmak üzere ulaşım konusu üzerinde titizlikle çalışıyoruz. Fuarımız şüphesiz İzmir'in refahını büyütmek için attığım önemli bir adım. Yerli yabancı alım heyetleri, profesyonel ziyaretçiler ve alıcıların buluşacağız sektörü istihdamın büyümesine katkı verecek” dedi.